<

Представили членів наглядової ради Нововолинського центру професійно-технічної освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 31.08.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
906
/ Коментарі відсутні

31-го серпня на засіданні педагогічної ради у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти представили членів наглядової ради закладу.

У актовій залі колектив обговорив план роботи на 2021-2022 навчальний рік. Основними завданнями стали: встановлення огорожі території закладу, укладання бруківки навколо навчальних корпусів, облаштування рекреаційної зони та обладнання навчальних лабораторій з професій кухар, пекар.

Представниками наглядової ради навчального закладу призначили:

  • Голова Ради – Андрій Бокоч, депутат Волинської обласної ради, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя;
  • Заступник голови – Людмила Полякова, заступник начальника відділу професійно-технічної освіти та молодіжної політики управління освіти і науки;
  • Секретар – Надія Жук, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Поромівської сільської ради;
  • Олег Савчук, голова Поромівської територіальної громади;
  • Юрій Сиротюк, депутат Волинської обласної ради 8-го скликання, підприємець;
  • Павло Медина, засновник громадської організації «Молодіжний центр «Нові крила»;
  • Богдан Бадзюнь, депутат Нововолинської міської ради, підприємець, власник автоцентру «Формула».

Основні функції наглядової ради – це підтримка та контроль, пошуки шляхів перспективного розвитку і забезпечення взаємодії навчального закладу з органами державного управління, науковою громадськістю, суспільно-політичними організаціями.

Директорка Нововолинського центру професійно-технічної освіти Валентина Приступа подякувала членам наглядової ради за те, що вони зголосились допомогти навчальному закладу в роботі.

«Наглядова рада стане своєрідним куратором по навчально-виховній та фінансовій роботі», – додала директорка закладу.

Голова наглядової ради Андрій Бокоч розповів, що він часто буває у ЦПТО, тому ознайомлений з проблемами та потребами закладу.

«Як депутат, можу сказати, що до закладу за попередній рік з обласного бюджету надійшло 2,75 мільйона гривень. З них 1 мільйон виділили на перекриття даху та 1,75 – на протипожежну безпеку.

Я впевнений, що разом з представниками наглядової ради та педагогічним колективом нам багато вдасться досягнути. Від себе можу гарантувати тісну співпрацю та активну роботу», – сказав Андрій Бокоч.

Він додав, що члени наглядової ради планують зібратись найближчим часом, щоб обговорити реальний план розвитку Нововолинського центру професійно-технічної освіти на найближчі 5 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер