<

“Правий сектор” офіційно презентували у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 20.04.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
47
/ коментар 31

“Нехай ніхто не думає – кішок з дерев ми знімати не будемо і “віджимати” когось також”, – на своїй першій прес-конференції заявив очільник Нововолинського осередку “Правого сектору” Андрій Фафлей (псевдо Сенсей). Основні пріоритети роботи організації – боротьба із корупцією, люстрація, патріотичне виховання молоді, інформаційна війна та, найважливіше, – це служба в добровольчих загонах в зоні АТО.

На презентацію міського осередку “Правого сектору” у Нововолинськ приїхав обласний очільник організації Сергій Дружинович (псевдо Скиф). Він повідомив, що відтепер “Правий сектор” на Волині – політична партія. “Кидати недолугих чиновників у смітники – це, звичайно радикально і показово. Однак, якщо ми хочемо бути серйозною силою необхідно вміти домовлятися, вести переговори, писати запити”, – каже пан Дружинович.

“Усі охоче сварять владу, пропонують люструвати тих, чи інших чиновників, однак коли питаю, а кого ж поставити – мовчать. Аби щось змінити у цьому порядку речей – треба самим іти в політику. Тому, ми будемо йти на вибори, які мають відбутися восени. І ми через певний час презентуємо склад команди, яку бачимо керманичами в містах, районах, селах Волинської області”, – каже Скиф.

А ще обласний керівник “Правого сектору” сказав, що вони зацікавлені у співпраці із різними політичними організаціями, аби тільки робилися корисні справи. А Сенсей від себе додав:”У моїй діяльності особистого немає. Не шукайте його, бо не знайдете! Я готовий домовлятися з усіма, хто не просто говоритиме, а готовий робити реальні речі, які призведуть до змін у нашому місті! Буду домовлятися хоч із самим чортом заради нашої справи”.

Першими підписати меморандум про співпрацю із “Правим сектором” готові вже цього тижня “Волинські патріоти”. Громадську організацію на прес-конференції представляли Андрій Рязанов та Олександр Дричик. Останній у своєму виступі зазначив, що зміни в місті повинен кожен починати із себе, аби потім могти спокійно дивитися у вічі своїм дітям.

ы00009
ы00011
ы00014
ы00013




коментарів: 31
  1. Правий сектор, навчіть отого українській мові, бо як піде догаварюватись з сими чьортом, то той його не зрозуміє.

    ПС, дискредитуєте себе такими керівниками

    • На рахунок мови хочеться висловитись. Я бачила, були в нас політики та діячі, які дуже гарно українською літературною мовою “вішали лапшу” на вуха народу. “Любі мої”, “Ці руки нічого не брали” та багато іншого. Настав час не гарно говорити, а робити справді результативні дії. Достатньо наслухались вже….

    • Дозвольте з вами не погодитися, Наталія Семенівно (псевдо Дарт Вейдер). Усе було чинно, усе шляхетно!

        • Ніхто вас,Наталія Семенівна ні з ким не плутає. На відміну від вас,Анатолій Миколайович завжди принципово виступає у інтернеті під власним прізвищем.До слова, на своєму сайті НД ви зажди також підписуєтесь власним прізвищем. Чому ж для інтернет-видання БУГ-ви стали Дарт Вейдер?

          • Та я, пане Анатолю,і не звертаю уваги на той камуфляж.Хоче Наталя Семенівна буди Дартом Вейдером-будь ласка!

  2. Мітинги вже не працюють, гібридам все одно.
    Вони зрозуміли – люди пошумлять, розійдуться, напишуть на сайті да і знову стануть в стійло. А вони розмажуть мітинг на своїх каналах.
    Пора щось робити радикально, ми втрачаємо країну. Особисто мені “Сенсей ” подобається як лідер пс.Будем допомагати йому в добрих справах

  3. До речі “сенсей” красава, в суботу гарно нагнув турійську міліцію. Скоро на екранах країни. Вони думали буде як завжди.

      • СЕНСЕЙ- з японських видів боових мистецтв означає ВЧИТЕЛЬ! У Фафи, як звуть ого у ого рідному Франківську 1- дан з куокушінкай карате, тобто сімпай старши учень. Фафа, їди вчитись… не по рангу псевдо собі узяв…Гламурчик…ні, він у Франківську був в ОПГ Саши Тюрма…

  4. Це не сенсей,а саме натуральне брехло,хай краще розповість як він готовий душу продати за 30 срібляників,гроші-це сенс твого життя псевдо сенсей.А брехати ти вмієш,тут справжній майстер,тут в тебе справді чорний пояс.Чобіток вже певно рученята потер…

  5. Вони якісь неадекватні. То Лакиш хоче бути новим обличчм міськради то правий сектор,знайшли собі ці люди забавку до осені.

  6. Плоди нашої співпраці будемо рахувати по результату. Готовий підписатися під меморандумом,бо є дуже багато фактів злочинної бездіяльності мусарні,прокурорів та інших вурдалаків.
    Козак-патріот, пасіонарій Міжнародного Товариства прав людини (Українська Секція) Мартинюк Василь **Курд*

  7. Особисто я – за єднання і співпрацю у єдиному патріотичному напрямку на благо Української Держави. А не благо жирних котів нововолинської місцевої влади, які за всяку ціну прагнуть утриматися біля владного корита. Проте, не вірю ні у чиї щирі наміри. Тому що. Шкурний інтерес нововолинських партійців різноманітних забарвлень завжди брав гору над показним і гнилим патріотизмом. І обов’язково потрібно було, (всім без винятку!) продатися міській владі, або публічно злякатися. Поживемо-побачимо. Старт 5-ї каденції відбувся. Незабаром побачите “комуно-патріота” в іще чудернацькішій личині. Допоможете йому стати на крило вп’яте? :)))

  8. А що? війна вже скінчилась? Справжній лідер Правого Сектору досі на полі бою! Справжнього бою!!!

  9. І ще дужже хотілось би уточнити, що означає “домовлятись”? Хто більше дасть, той правий?!

  10. Вже одного разу домовився з Сапогом, ще мало? Знову гроші стали потрібні? Як людина яка сама під нашою владою ходить збирається проводити люстрацію тої ж влади? Псевдо Сансей, розпочни люстрацію з себе!!!!!

  11. Мда, інтелектом чувак явно обділений. До речі памятаю його активним членом партії регіонів. Хто чув?

    • Я,власне, це і мала наувазі! Чому так кардинально змінюються погляди?) Це мені нагадує часи, коли перші комуністи потім поставали набожними!
      А якщо чесно, Ярош і Фафлєй мені докупи не ліпляться.

  12. Звичайно був,очолював дільницю на виборах президента,коли бандюк прийшов до влади,активно агітував за яника-щура.Запитайте в Самкова,він підтвердить.

  13. Ну й що з того, що Сенсей був регіоналом? – запитує Гість у вище написаному коментарі.
    А я відповім: скільки вовка не годуй він все одно в ліс буде дивитися. Що револючійного Сенсей зробив Нововолинську? – Нуль.
    Він коротко окреслив свою програму: “Основні пріоритети роботи організації – боротьба із корупцією, люстрація, патріотичне виховання молоді, інформаційна війна та, найважливіше, – це служба в добровольчих загонах в зоні АТО”.
    Він ще думає боротися із корупцією Сапога, по якому давно тюрма плаче, а цей ще думає. Нехай Сендей зайде в лікарню, де із бідних хворих “благодійними” внесками витягують жили, а чи ворухне Сендей хоч однією своєю ізвилиною в який спосіб отримують в Нововолинську великі куски землі для “Пана курчака” чи “Околиці” – це як приклад, а таких бізнесменів в Нововолинську тьма тьмуща, а він співає про боротьбу із корупцією. А хто в Нововолинську люстрований? -Ніхто. За патріотичне виховання молоді та інформаційну війну то я вже мовчу, так як це повноваження держави, а Сенсей тільки може молодь навчати карате (хоч в цьому користь якась є). За найважливіше Сендей вважає – це служба в добровольчих загонах в зоні АТО. Про що він говорить? Зараз при нашій зрадницькій владі тільки дурень може іти в, так званне, АТО. Так званне тому кажу, що пан Сенсей не знає війської теорії, згідно якої антитерористична операція може проводитися максимум добу, а не роками, як в нас, бо це вже є війна. На перших порах війни, не перечу, люди ще не розібдралися що і до чого, тому той патріотичний порив можна пояснити і оправдати, але тепер, коли ми бачимо, що нашій владі тільки на руку ця війна, на якій можна безнаказанно знищити тисячі патріотів, то іти в АТО може тільки нерозсудлива людина. А тим людям, які найголовнішою задачею зараз вважають – бігти в АТО, я оцінки вже не даю. Таким людям, як Сенсей, потрібно просто скласти із себе повноваження керівника місцевого осередку ПС, бо він, не усвідомлюючи це (хто знає? а можливо і свідомо), посилає громадян на війну з якой ті можуть і не повернутися. Мабуть в нашому місті очільник ПС це єдина на всю Україну людина із правосеків, яка має свій погляд по поточну ситуацію в країні, відмінну від всієї партії ПС. Є над чим подумати… .

    • Фафа не був на лінії вогню! мало того, в побратимів на одному з тилових блокпостів вкрав з магазину бойові набої, а зарядив свої, цивільні без стальної серцевини! На людину, побратима свого, оформив кредит, купив нарізний карабін перероблений з боового Калаша, а гроші й досі не повернув! гарний лідер! головне що слів дотримується!…….Мабуть в нашому місті очільник ПС це єдина на всю Україну людина із правосеків, яка має свій погляд по поточну ситуацію в країні, відмінну від всієї партії ПС. Є над чим подумати… . так що думайте про очільника ПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок