<

Правоохоронці розкрили чотири грабежі, скоєні у листопаді в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 3.12.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Протягом тижня, що минув, у Нововолинську було скоєно ряд дрібних крадіжок, одна квартирна крадіжка та чотири грабежі. Про це 2-го грудня розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук.

Нагадаємо, поліція викрила злодія з Іваничівського району, який грабував жінок у Нововолинську. Встановлена його причетність до двох епізодів, вирішується питаня щодо скоєння й інших грабежів у жінок на території міста.

Також правоохоронці викрили жителя Київської області, який мешкає в Нововолинську і веде антигромадський спосіб життя, вживає наркотичні засоби. Чоловік знімав квартиру в жінки, зайшов до неї і шляхом погроз вирвав телефон, заволодів грошима та втік.

Галащук зазначив, що місцезнаходження громадянина встановлено. Проведені всі слідчо-оперативні заходи, чоловіка допитано в відділку. Винесено підозру за ч.1 ст.186 ККУ.

Вирішується питання про запобіжний захід. Чоловік був судимий, але судимість погашена.

Нагадаємо, поліція також встановила грабіжника, який увірвався через вікно до літньої жінки.

Ще один чоловік, причетний до кражідки, понесе покарання. У Нововолинську раніше судимий не місцевий громадянин, який має в місті родичів, скоїв крадіжку з АТБ. Поцупив дві пляшки коньяку.

Злочин був зафіксований на камерах, проводяться необхідні слідчі дії. Чоловік надав зізнавальні покази, готують пред’явлення йому підозри.




коментарів: 6
  1. Що клюнуло щось в сраку що почали робити. А раніше поки не затримали певних осіб то що сиділи і нічого не бачили

  2. А ще було одне пограбування квартири пенсіонерки в листопаді,чому не знайшли злодія.там більше вкрали

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер