<

Правоохоронці Нововолинська розповіли дев’ятикласникам про згубний вплив наркотиків та відповідальність за наркозлочини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 23.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
103
/ Коментарі відсутні

Задля запобігання поширення наркотичних і психотропних речовин  серед школярів міста Нововолинська прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Олена Левчук спільно з працівником  сектору превентивної діяльності з ювенальної  превенції  у Волинській області Олександром  Навроцьким прочитали лекцію на тему «Відповідальність за злочини у сфері використання наркотичних речовин» учням 9-х класів ЗОШ №2».

Олександр Навроцький розповів учням про види наркотичних засобів, психотропних речовин та їхній згубний вплив на поведінку та свідомість людини. Олена Левчук ознайомила дев’ятикласників із видами відповідальності в сфері обігу наркотичних засобів та особливостями призначення покарання неповнолітнім за такі кримінальні правопорушення.

З цікавістю вислухавши лекторів, діти поставили їм масу запитань, на які отримали вичерпні відповіді. І правоохоронці, і педагоги сподіваються, що поширення серед учнів інформацію на цю важливу тему справді вплине на підвищення свідомості юних мешканців шахтарського міста, на зменшення поширення наркотичних речовин у молодіжному середовищі та  на скорочення кількості наркозлочинів, вчинених неповнолітніми.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця