<

Правоохоронці “накрили” нарколабораторію у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 23.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

23-го травня  під час санкціонованого обшуку працівниками поліції Нововолинського ВП ГУНП у Волинській області в мешканця вулиці Заводської міста Нововолинська було вилучено нарколабораторію, за допомогою якої 27 річний чоловік упродовж тривалого часу виготовляв наркотичні засоби в домашніх умовах.

Правоохоронці вилучили хімічні речовини, прекурсори, посуд та інше обладнання, призначене для виготовлення наркотиків. Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 313 Кимінального Кодексу України.

Окрім цього, 22-го травня працівниками поліції Нововолинського ВП ГУНП було затримано в порядку статті 208 КПК України 37-річного мешканця вулиці Маяковського, що в Новолинську, за фактами збуту наркотичних засобів на території міста.

Правоохоронцями задокументовано три факти збуту наркотиків чоловіком. На даний час йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частинами 1 та 2 статті 307 КК України, вирішується питання щодо обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проводиться досудове розслідування. За збут наркотичних засобів йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де роз­повсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.

На основі ваших повідомлень робитимемо нові журналістські розслідування, які допоможуть правоохоронцям розширити доказову базу та розкрити злочини, пов’язані з наркоманією.




коментарів: 2
  1. Молодці працівники поліції! Наркотики – це те, що породжує багато злочинів, руйнує здоров”я, життя людини. Хай наркоділки самі здихають від своєї ху*ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа