<

Правоохоронці розшукали злодія, який поцупив понад 100 троянд у квітковому магазині Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 15.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
4484
/ коментарі 4

Раніше судимий мешканець Нововолинська підозрюється у вчиненні щонайменше двох крадіжок, поєднаних із проникненням. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.

Ще на початку лютого у Нововолинську зловмисник пошкодив вхідні двері магазину квітів та викрав понад 100 троянд, вартістю 12 тис. грн., повідомляє поліція Волині.

Тоді на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції. Відомості за фактом крадіжки внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 37-річний раніше судимий житель Нововолинська.

Окрім цього, поліцейські встановили причетність зловмисника до крадіжки телевізора із квартири 60-річної волинянки, яка трапилася у період з 13-го по 14-те лютого у Нововолинську.

Після завершення досудового розслідування кримінальні провадження з обвинувальним актом скерують до суду. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадують, крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану – одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання – позбавлення волі від 5 до 8 років.

Фото ілюстративне




коментарів: 4
  1. Правоохоронці! Вкотре дякую за роботу! Місто стає безпечніше і чистіше від непотрібу.

  2. Поцупив сто троянд, чи пляшку горілки в магазині… термін позбавлення волі від 5 до 8 років… а от коли якийсь чиновник краде мільйони, чи якийсь пяний мажор збиває насмерть людину, то спочатку підозра, а потім виявляється відсутність складу злочину. Ось так і живемо, а потім дивуємось, коли “півень в дупу клюнув”, чому у нас не має озброєння і клянчемо у всього світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа