<

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели рейд на пляжі Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 9.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Літо вступило у свої законні права, даруючи сонячну та спекотну погоду. Теплими днями висидіти вдома чи у шумному місті несила, тому більшість жителів втікають на відпочинок до озер та водойм.

Аби веселощі та купання у воді не перетворились на лихо і не зіпсували приємних емоцій, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій щорічно з приходом літньої пори проводять рейди на пляжах, попереджуючи відпочиваючих про важливість дотримання правил безпеки, – повідомляє сайт Нововолинськ.

На міському озері виявилось людно: батьки з дітьми, молодь—хтось засмагає, а комусь до вподоби плавати. Інспектор ДСНС Сергій Тетерін, каже, що, на щастя, літня пора розпочалась без трагічних випадків на воді, хотілося б, щоб така ситуація зберігалася завжди.

 Надзвичайники роздали пам’ятки з правилами безпеки на воді та наголосили на важливості їх дотримання. Відпочиваючі зізнаються, що поводяться на воді обережно і не нехтують настановами рятувальників.

Щоб уникнути трагедії, потрібно знати всього декілька основних правил: не лізти у воду напідпитку, не запливати на небезпечну глибину і пильно слідкувати за дітьми та близькими, які перебувають у воді. 

Будьте обережні і відповідальні. Знання та виконання правил поведінки на водоймах є запорукою безпеки вашого життя та життя ваших рідних!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок