<

Директор Нововолинського ВПУ не вірить в те, що її колега – педофіл

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 8.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 15

Журналісти інтернет-видання “БУГ” побували у Нововолинському вищому професійному училищі №1. Причиною візиту стало обвинувачення працівника навчального закладу Віктора П. у розбещені неповнолітніх.

Учні говорять :”Поводив себе педагог дивно, але про домагання до неповлітніх чуток не було”.

Директор ВПУ,  Валентина Приступа, зазначає, що за 18 років роботи з Віктором П. некоректних дій з його боку не виявлено. На противагу, працівник проявляв себе як порядний сім’янин. Крім того, директор посилається на скриньку довіри, де жодних повідомлень від студентів про спроби розбещення не було.

Нововолинська міліція поки не дає коментарів по звинуваченні, так як подія трапилась у Луцьку і повинна бути спочатку розглянута луцькими правоохоронцями.  Деталі згодом.




коментарів: 15
  1. А як він опинився у Луцьку в свій робочий час 5 червня? Цитую:”Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один з учасників групи «Анти педофілія», переписка тривала майже місяць, протягом якого Віктор Панасюк декілька разів наполегливо пропонував зустрітись в хлопчика вдома. При чому, завжди в будні дні в період з 11 до 13 дня.” Тобто в робочі години, коли мав бути на свому робочому місці? Це питання до директора.?
    “Зрештою, отримавши схвальну відповідь від школяра, в п’ятницю, 5 червня, Віктор Панасюк приїхав з Нововолинська у Луцьк для зустрічі.”

    • ЗАГРЕВА У ВІДСТАВКУ! Плахотна повинна очолити освіту Волині і таких інцидентів ніколи не буде!

      • люстрація прихвосням регіоналів, продажним бютівцям, бездарним директорам!

        • Правду кажете!!! Там на все очі закривають і контролюють не те, що треба!!!

  2. Кажуть, він привіз дітей з ВПУ у Луцьк на виставку, а сам пішов на зустріч з хлопчиком! Його потрібно терміново ізолювати від дітей!!!

  3. Приступі вигідно його захищати,бо кому працівники будуть носити гроші(своі преміі,надбавки).А Приступа буде запитквати:”ну всі вже майстри,педагогі принесли гроші,нам хватить?”Ота та Приступа живе і гріха не боіться …одним словом ЖАБА -КОРУПЦІОНЕРША

  4. Нормальний директор подивившись на факти повинен зробити відповідні дії. Так вона не винна в його скотинській поведінці,але захищати його не треба.. уявіть вашого внука в обіймах цього нелюда… Страшно!!!!!!!!!!!

  5. Вірить чи ні до справи не додаси а от боятися може. Адже у слідстві підозрюваний може почати колотися а це може потягнути і інших працівників і в першу чергу директора. Ще і Сапожніков може не повірити т.я. і йому розкриття злочину не на руку.

  6. эта старая сука в курсе событий и сама не брезгует быть в игре с этим пидарасом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер