<

Працівник комунального підприємства вже 30 років поспіль прикрашає святкову ялинку у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 14.12.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську на площі В’ячеслава Чорновола 14-го грудня почали прикрашати головну ялинку міста. Вже 30 років поспіль це робить водій автовишки Геннадій Полтавець.

Нагадаємо, головну різдвяно-новорічну красуню Нововолинська висотою 12 метрів встановили 9-го грудня. Зрізали дерево в приватному секторі. Коштувала ялинка місту 3 тисячі гривень.

Наразі новорічне дерево почали прикрашати іграшками та вогниками. Роботи виконують працівники виробничого управління комунального господарства. Серед них – Геннадій Полтавець. Він наряджає головну ялинку міста вже 30-й рік поспіль.

Геннадій працює водієм автовишки. І у його обов’язки входить привезти дерево, встановити, а потім допомогти прикрасити його, аби тішило місцевих мешканців і гостей міста.

Чоловік пригадує, що спочатку ялинки ставили на центральній площі, де зараз пам’ятник Тарасу Шевченку.

За його словами, прикрашати ялинку буває важкувато, адже автовишка не призначена для роботи взимку, однак за три десятиліття він уже звик до усіх труднощів.

Генадій зауважує, що ялинки щороку привозять з різних місць. Можуть нововолинці самі зателефонувати і запропонувати своє дерево, яке росте в них біля будинку.

Як запевнив чоловік, з кожним роком різдвяно-новорічна красуня у Нововолинську гарнішає.

«В мене є багато фотографій ялинок. Але з кожним роком вони гарніші, але й роботи, відповідно, стає більше. Наша робота прикрасити, підключити усі вогники, щоб світилися», – каже Геннадій Полтавець.

Нагадаємо, наступного року головна ялинка у Нововолинську може бути штучною.

Геннадій ставиться до цього позитивно.

«Якщо буде штучна ялинка, значить будемо прикрашати її, і будемо йти в ногу з часом», – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер