<

Працювали без дозволу на викиди: на олійному заводі в Нововолинську виявили екологічні порушення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 4.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2646
/ коментарі 3


На підприємстві «Злато Олія» у Нововолинську екологічна інспекція виявила ряд порушень. Адміністрація отримал припис щодо їх усунення.

Про це повідомляють на фейсбуці Державної екологічної інспекції.

Нагадаємо, на сесії облради депутат Юрій Сиротюк просив перевірити фільтри на олійному, адже мешканці систематично скаржилися на дiяльнiсть підприємства.

Під час перевірки було встановлено ряд порушень вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

Підприємство «Злато Олія», основний вид діяльності якого – виробництво олії та тваринних жирів:

  • у період із початку здійснення виробничої діяльності по 22.10.2020р. стаціонарні джерела викидів забруднюючих речовин експлуатувало без дозволу на викиди в атмосферне повітря;
  • використовувало додаткове джерело утворення забруднюючих речовин – твердопаливний котел, яке не враховане в діючих дозволах на викиди в атмосферне повітря;
  • не виконує умови дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря щодо здійснення контролю за дотриманням встановлених нормативів граничнодопустимих викидів;
  • не розробило паспорти установок очистки газу (ГОУ);
  • не здійснює перевірку технічного стану та ефективності роботи ГОУ;
  • не проводить технічне навчання і перевірку знань інженерно-технічного та обслуговуючого персоналу, залученого до експлуатації ГОУ.

Зазначають, що відповідальних осіб притягнено до адміністративної відповідальності, директор ТОВ «Злато Олія» отримав припис щодо усунення виявлених порушень.




коментарів: 3
  1. Та невже тільки з 2020? Сморід на все місто вже не першу “п’ятирічку” стоїть, а екологічна інспекція тільки “унюхала”!

  2. не одна сотня громадян була би вдячна коли б ту смердюшню в центрі міста нарешті закрили

  3. Нардеп прозвітував, ні хто цю установу за межі міста виносити не буде !!! Фільтри потужні може поставлять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер