<

Працівникам Нововолинського підприємства «Волиньвантажтранс» з березня не виплачують зарплату, люди у відчаї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 16.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2102
/ коментарі 3

Працівникам Нововолинського підприємства «Волиньвантажтранс» не виплачують заробітну плату, хоча кошти на погашення заборгованості надходили на рахунки ДП«Волиньвугілля».

Люди вже у відчаї, розповідають, що їм не виплатили зарплатню ще за березень місяць, квітень, травень, червень вони отримували відсотки. 10-го серпня працівникам обіцяли виплатити за березень і 50% за квітень, але так і нічого не дали.

У липні нардеп Ігор Гузь звертався з запитом до міністра енергетики щодо вжиття заходів для погашення заборгованості працівникам відокремленого підрозділу «Волиньвантажтранс» ДП«Волиньвугілля».

Міністр енергетики України Герман Галущенко відповів, що Міненерго зобов’язали т.в.о генерального директора ДП «Волиньвугілля» Анатолія Головка вжити невідкладних заходів для виплати заборгованості працівникам Волиньвантажтрансу.

Міністр додав, що у 2022 році станом на 14-те липня Волиньвугіллю було спрямовано на виплату заробітньої плати 36 мільйонів 974 тисячі гривень бюджетних коштів.

На сторінці ДП «Волиньвугілля» зазначають, що 30-го червня частину коштів, які поступили за програмою «Реструктуризація вугільної галузі» в сумі 3 718 000 грн, було скеровано на виплату заробітної плати частково за квітень виробничому персоналу ВП «Шахта «Бужанська».




коментарів: 3
  1. Потрібно серйозно розбиратись, на підставі нормативних актів Держави, щодо виплати\невиплати зарплати робітникам, а не писати нардепу. І тільки тоді робити це. На мою думку, Міненерго прислало вам нахабну відписку з посиланням на Конституцію України.

  2. Та це взагалі цікаве підприємство , всі працівникі отримують мінімальну заробітну плату , встановлену законом … Окрім директора , директор отримує 27 000 грн., на місяць !!! За які такі заслуги , не відомо , за те що возять вагонами Український ліс на Кроноспан … Жесть !!! І ще , 90 %, працівників , пенсіонери , це щоб легше було рот їм закривати , у відпустки , законні ніхто не ходе роками !!! Хіба директор !!! Вот так !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер