<

Позичив лома, аби обікрасти гараж швагра: у Нововолинську судили злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 16.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Чоловік, який в Нововолинську виніс з гаража швагра бензопилу і банку олії, міг на три роки потрапити в тюрму. Але ув’язнення замінили на умовний термін.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Зранку 17-го жовтня чоловік проник, шляхом злому дверей, в приміщення гаража одного з будинків Нововолинська, звідки викрав бензинову пилку «STORM – ПБ 5220 S» та 5-ти літрову банку соняшникової олії ТМ «Почаївська рудня». Вартість поцупленого, згідно висновку експертизи, 1406 гривень.

Проти зловмисника порушили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

У суді обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю.

Злодій зізнався, що позичив у знайомого лом, бо хотів зламати двері в гаражі, звідки викрасти чуже майно, а на виручені кошти придбати спиртного. За допомогою цього лома, зламав двері гаража, що належить його швагру, й викрав звідти бензопилу та банку олії, які продав знайомим, а виручені кошти витратив на власні потреби.

Також крадій запевнив, що наразі продовжує проживати в одній квартирі з рідною сестрою та її чоловіком, який є потерпілим в цій справі, і у них зараз нормальні стосунки й претензії до нього відсутні.

Суд, розглянувши матеріали справи, визнав чоловіка виним та призначив йому покарання у виді 3 років позбавлення волі. Однак звільнив його від відбування покарання, якщо протягом одного року шести місяців не вчинить нового злочину.

Також злодію доведеться сплатити в дохід держави одну тисячу 144 гривні за проведення товарознавчої експертизи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер