<

“Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Прикордонник»” відкрив першу зміну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:03 | 12.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
50
/ 1 коментар

“Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Прикордонник»” відкрив свої двері для оздоровлення школярів із Нововолинська.

12-го червня відбулось офіційне відкриття табірного сезону для першої зміни відпочивальників. З нагоди відкриття у заклад завітали міський голова Віктор Сапожніков, його заступник Андрій Сторонський та головний спеціаліст управління освіти міськвиконкому Зоя Куцик.

Діти підготували святкову програму із танцями та співами, кожен із п’яти табірних загонів, таких як “Обана”, “Кульбабки”, “Шкоденята”, “Патріоти”, “Моршинська”, представили свою візитку картку.

За словами Зої Куцик, майже мільйон гривень виділено із міського бюджету на оздоровлення нововолинських дітей у таборах. Сьогодні у місті працює 9 пришкільних таборів, які відвідує 1600 учнів. “Прикордонник” працюватиме протягом літа, цього сезону тут наберуться сил, здоров’я та незабутніх вражень майже 500 нововолинських школярів.

Учасниками урочистого відкриття оздоровчого сезону в «Прикордоннику» стали 147 дітлахів першої зміни.

Із них 79 путівок профінансовані за рахунок обласної субвенції, 60 путівок – за рахунок коштів з місцевого бюджету, 9 путівок  – придбали батьки за власні кошти. На другу зміну заплановано оздоровити 130 дітей за кошти місцевого бюджету.

Директор “Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Прикордонник” ” Лариса Вознюк зазначила, що табір – це перлина надбужжя, а діти – це наше впевнене завтра. Завдяки небайдужим людям і міській владі табір продовжує своє життя, де відпочинуть та наберуть нових сил юні нововолинці.

Міський голова Нововолиннська Віктор Сапожніков привітавши молодь із відкриттям табірного сезону  звернувся зі словами подяки звернувся до усіх підприємців та небайдужих, які вклали свої сили та кошти для розбудови табору.

“Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Прикордонник” ” розташований у хвойному лісі неподалік річки Західний Буг, і є одним із найулюбленіших місць відпочинку нововолинських школярів. Вихованці табору під постійним наглядом вихователів. Діти мешкають у чотиримісних кімнатах затишних будиночків. У «Прикордоннику» організоване повноцінне триразове харчування із додатковим підвечірком.
IMG_6247_tn

IMG_6254_tn
IMG_6257_tn
IMG_6261_tn
IMG_6262_tn
IMG_6269_tn
IMG_6284_tn
IMG_6291_tn
IMG_6292_tn
IMG_6299_tn
IMG_6302_tn
IMG_6305_tn
IMG_6306_tn
IMG_6307_tn




один коментар
  1. Ау, Лісовий, то Ви писали?
    і вкажіть що це політична реклама! Сапожніков, Сторонський, Куцик – ))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця