<

Повідомили, як звернутися до прокуратури у Нововолинську під час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 18.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в країні, з метою запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до вимог чинного законодавства, рішень Уряду, Ради національної безпеки і оборони України та Офісу Генерального прокурора з цих питань, на даний час тимчасово обмежено допуск до адміністративних будівель органів прокуратури, в тому числі до Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

Однак громадяни, яким необхідно звернутись до прокуратури, вправі скерувати своє звернення, скаргу або запит в письмовій формі поштовим зв’язком за адресою: вул. Маяковського, 19, м. Нововолинськ, 45400, або в електронній формі, з дотриманням законів України «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», на офіційну електронну адресу Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури nvolinsk_prok@pvo.gov.ua.

Крім того, повідомляють, що на час обмеження особистого прийому громадян у Володимир-Волинській місцевій прокуратурі функціонує телефон «гарячої лінії» – (03342) 2 29 53, а також на зручному для громадян місці розміщено скриньку «Для звернень громадян». Скринька розташована ліворуч центрального входу у приміщення Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

Враховуючи ситуацію, яка вимагає дотримання правил карантину, просять обрати безпечний для кожного спосіб направлення звернень (скарг) та запитів на адресу органів прокуратури.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» від 13.10.2020 № 956 на території України продовжено карантин до 31-го грудня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер