<

Потенційний кандидат на посаду директора шахти №9 Гарбузюк не з’явився на збори, бо злякався гірників?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 18.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 35

18-го липня на шахті №9 “Нововолинська” відбулися збори у присутності генерального директора ДП “Волиньвугілля” Олександра Зоріна, під час яких піднімали питання кадрових змін на підприємстві.

Інтернет-видання “БУГ” інформувало, що вранці 17-го липня членів Незалежної профспілки шахти було повідомлено про представлення нового директора копальні – Михайла Гарбузюка. Інформація про призначення нового керівника обурила гірників, адже свого часу його звільнили з посади гендиректора через численні зловживання. Тому вже наступного дня на копальні відбулися загальні збори. Шахтарі були налаштовані радикально і готувалися кинути Гарбузюка у смітник, проте екс-“генерал” на підприємство не з’явився.

“Якщо його з таким тріском вигнали, порушивши кримінальні справи, а він далі лізе напролом, то не факт, що ці збори на копальні його зупинять, – каже голова Незалежної профспілки “дев’ятки” Василь Гура, – Гарбузюка запрошували, щоб вийшов поговорити з людьми, проте він відмовився. Звісно, екс-директор держпідприємства завчасно був ознайомлений з ситуацією та настроями шахтарів”.

Вугільники запросили на шахту гендиректора ДП “Волиньвугілля” Олександра Зоріна, попередньо надавши йому звернення профспілок та лист колективу, у якому чітко висловили свою позицію щодо зміни кадрів. Він повідомив, що жодних заяв та наказів з міністерства щодо призначення нового керівника на підприємстві не отримував.

“Бачите, я ж нікого не привіз. Враховуючи ваші звернення, дав команду своєму директору з виробництва подзвонити Гарбузюку, щоб він відповів, чи справді готується стати директором. Відповідь така: “І не я, і хата не моя”, – сказав Олександр Зорін.

Разом з тим він повідомив, що отримав наказ, який свідчить про відтермінування передачі шахти під реструктуризацію.

“Програми, які ми захищали, і наші пропозиції для того, щоб шахта працювала успішно, були підтримані департаментом вугільної промисловості. Копальня добилася значних результатів, ви заробили собі на заробітну плату. Це вже досягнення. У вас є перспектива для нормальної роботи, а не для виживання”, – відзначив генеральний директор.




коментарів: 35
  1. Молодці шахтарі так тримати.Немає чого допускати корумпованого екс директора,який вас обкрадав.

    • Так- так, а теперішні мабуть діляться з шахтарями)))) Блін сором, купка людей вирішує за всю шахту, а ви питалися якої думки Приступа і його люди?

      • Твій Приступа навіть не вийшов до людей яких він представляє. Не висказав свою думку. Йому потрібні тільки оборутки на базі ,,Шахтар,, о. Світязь де він мав прибутки на десятки тисяч. Чи може 2 мерседеси він купив за свою пенсію? А на шахті кожен ставив підпис під зверненням сам без директора чи Приступи. А якщо ти називаєш цілу другу зміну купкою людей яка вирішує долю шахти то бог тобі суддя!

      • Зорькiн пiдписав наказ на закриття 9 шахти до 01.11.2017р., про яку программу розвитку вiн бреше??¿??

      • На програмi Зорькiн погодив не розвиток 9 шахти, а закриття до 01.11.2017 року А шахтарям бреше дивлячись прямо в камеру!! Ну що допригались????

  2. Зі скрипом, потихеньку-помалу, а нововолинські шахтарі таки стають справжнім робітничим класом. І починають розуміти, що вугілля та копальні не власність вугільної мафії ДП “ВВ”, а їхня, як і написано в Конституції Держави. Бажаю сміливості і мужності! І правди.

    • Анатоль! Шахтарі тобі дякують, бо без твоїх комсомольських їм приветствій -тим шахтам буде гаплик!

  3. Не стаття, а повний брєд. Одні чутки. Директора шахти не призначає міністерство, а генеральний директор. Міністерство призначає тільки директора ДП. Навіщо робити з людей дурнів. А що там роблять ті мудаки з першої шахти. Свою шахту знищили, вже й на 9 приїхали!!! Гоніть їх з свого підприємства поганою мітлою!

  4. А що там робить Танчев???
    Гарбузюк вперше подумав і щось зробив правильно.

  5. Харе трендіти,зара зявилося можливость на гнати елопів та добувати вуггіля ,заробляти кошти

    • За новим наказои Насалик закрие 9шахту до 01.11.2017р. “перспектива розвитку”-можливiсть добувати вугiлля у виконкомi!!!!

      • По перше наказ не на закриття, а по підготовці документації. По друге не до 01.11.2017р., а до 30.11.2017р. По третє (див.вище) наказ відтерміновано. По четверте в виконкомі вже давним давно наплювати на шахти. Обіцянка Сапожнікова в 2006р. Коли балотувався зберегти шахти на Волині, а їх було 4, то зараз поки 2,5. Шановний Гість вам заважає 9 шахта то треба так і сказати, а так не молоти дурниці.

        • Наказ конкретно на передачу шахти в 3 групу(закриття) наказ дiэ а за своэчасне виконання вiдповiдаэ перший заступник мiнiстра. Скiльки можна пересмикувати змicт!?

        • До чого молоти дурницi? Черним по бiлому написано наказ 550 а 442 на подовження термiну на передачу шахти на закриття до 30.11.2017року!!

          • Вже потрохи сам помилки виправляєш.(01.11.2017р і 30.11.2017р. я думаю різниця є). Браво!Перший заступник не знає, що цей наказ може тільки діяти після ознайомлення усіх працівників підприємства через 8 місяців, та й ти також. Наказ відтермінували (див.вище) ніхто нікого не онайомлював так, що заспокійся. Цей наказ був продубльований попереднім, а сроки взагалі то вийшли. Не вже тобі так кортить закрити шахту. То так і зкажи. По твоїй логіці шахта повинна була закрита ще 2015р. коли був виданий ще 550 наказ. Взагалі то 442 наказ був виданий коли Насалик був у відпусці і міг був внесений тільки першим заступником пані Карп. Яка в свою чергу лобіює інтереси Гарбузюка, Онопрієнка і Борсука. Може воно звучить для тебе і маячньою тоді скажи як і чому під час відпустки міністра прийшов наказ від того ж таки міністра на 1 шахту на заміну директора, а коли люди піднялись і сказали непустим, позвонив якийсь клерк і сказав важайте, що його не було. Тоді логічне запитання хто в нас міністр Насалик чи може хтось іньший!

          • Кадрови накази пiдписуэ держсекретар Пiдкоморна. З наказом з 01.01.2016 вже всiх ознайомили. По 9 шахтi набридла ваша брехня, то наказ вiменили, то вiдтермiнували- соберить шахтарiв та розберить це питаннях!

          • Розпорядником коштiв э мiнiстерство яке наказом регламентувало дiяльнiсть 9 шахти, ген. Директор забов язан своечасно виконато наказ.Фiнансування 9шахти поза регламентом мiнiстерством э нецельове використання бюджетних коштiв, так як цельове призначення регламентуэться напрямком i термiном який порушений ДП Волиньвугiлля. Так що ст. 210 ч.2 Зорiну готова. Пане прокурор Ваш виход!!!

          • А те що не встиг всiх своэчасно ознайомити будеш розповiдати сусiду по камерi на зонi!

  6. той “стефан” то тіпа людина-оркестр у одній веселій жиночій особі))))ЛОЛ)))

  7. Шановний гість, якби Ви були на ціх зборах то почули про те, що від колишнього наказу вже 52% працівників влаштувались після ознайомлення тобто більша половина не ознайомлена, а за законом потрібно ознайомити кожного під підпис. А якщо хочеш розібратися то прийди на шахту і зроби збори і виясни хто керує на шахті. В залежності від тебе я працюю на ній. То хоть люди побачать бажаючого закрити піприємство. На зону я тобі путівку не обіцяю, а (п-у) отримаєш. Гарантія!

    • Бажаючий закрити підприємство-це той хто ініціював проведення негативного ТЕО, научно технічної наради МЕП, розпорядження кабміна, наказ міністра. Конкретно так Сапожніков та Ко знищював непідконтрольний шахтарський електорат, але зараз він перефарбувався в захисники 9 шахти після того як процес повністю реалізован

    • Скiльки можна нести таку несенiтницю,до чого 52% неознайомлених вiд наказу, на що це вплиаэ???? З чим , чи з Ким менi треба розiбратися???шахту 9 закриваэ мiнiстр Насалик, бiльше нiхто не маэ нi компетенцii нi права!!!!! На рахунок (пi-у)вона в тебе э , що ii роздаэшь??? Так Ви нi вiн а вона!!

  8. Розпорядником коштiв э мiнiстерство, яке наказом регламентувало дiяльнiсть 9шахти , ген. Директор забов язан своечасно виконать наказ.Фiнансування 9 шахти поза регламентом мiнiстерством э нецельове використання бюджетних коштiв, так як цельове призначення регламентуэться напрямком та термiном який порушений ДП Волиньвугiлля. Так що ст.210, ч.2 Зорiну забезпечена. Пане Прокурор Ваш вихiд………

  9. Час покаже шановний гість. Тільки я не розумію причому тут гендиректор. Голова комісії і комісію яку ще раніше створили і затвердили в тому ж таки міністерстві тоді коли Зоріна тут і блисько не було. Про які кошти мова йде я цього теж не розумію. Зараз гроші дають тільки за те вугілля яке відгрузили бо держ-підтримки нема МВФ заборонила ( точніше вимога). Про яке фінансування тут іде мова я теж не розумію. Взагалі то стаття про подальше існування підприємства, а не фінансування. Але з вигляду якщо Ви кидаєтесь статтями чинного закону то в мене є підозра про те, що у Вас юридична освіта. Випадково я переписуюсь з Порпилицею якщо так то допобачення. Цього клієнта навіть свої менти вигнали. Це вже діагноз.

  10. Нi це не Порпллиця. А на рахунок бюджетних коштiв, згiдно бюджетного кодексу- всi кошти якими оперуэ державна установа рахуються бюджетними!!
    Якщо би давали тiльки кошти вiд власноi реалiзацii заборгованiсть по зарплатi була би два роки! Щодо подальшого iснування шахти 9, вимогаю доведить до людей правду i не манiпулюйте свiдомiстью шахтарiв. Випадково я переписуюсь з Сапожнiковим якщо так то допобачення.Цього клiэнта в Нововолинську точно нiкто не спрiймаэ. Клiнiка!!!!

    • Вот ти і попав Віктор Зіновійович. А на рахунок Сапожнікова то він вже їздив в Німечину вчився закривати шахти. Чао! А на останок звози свого друга в Олику там його ждуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер