<

“Поставили вам генерального директора, а ви його побили”, – Насалик про ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 5.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
662
/ коментар 31

4-го серпня відбулася робоча нарада міністра енергетики Ігоря Насалика з працівниками вугільної галузі, головами профспілкових первинних організацій, серед яких були представники і з Нововолинська. Міністр відкрито обурювався діями деяких гірників ДП “Волиньвугілля” через їхню неадекватну поведінку під час акцій протесту.

Голови профорганізацій НПГУ були присутні на нараді в Міненерговугілля, що проходила під головуванням Анатолія Корзуна.

“Представники міністерства, голови облдержадміністрацій, представники трьох профспілкових об’єднань вирішили звернутися до Прем’єр-міністра Гройсмана щодо виділення додаткових коштів на вугільну галузь у цьому році та забезпечення її належного фінансування”, – пише на сторінці у Фейсбук голова НПГУ Михайло Волинець.

13933327_1068794936535050_1134353211_n

Також на обговорення проблем вугільників на нараду до Насалика прибув Володимир Гунчик – єдиний голова ОДА, який був присутній на згаданій зустрічі. Профспілкові лідери розповіли про критичну ситуацію на копальнях та невиплату зарплати шахтарям, обговорили ряд соціальних питань, що стосуються працівників вугільної та торф’яної галузей.

У ході наради міністр повідомив, що до Дня шахтаря відбудеться зустріч профільного міністерства, народних депутатів України, голів областей та профспілок з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, щоб обговорити питання виплат шахтарям до кінця року.

Цікаво, що Ігор Насалик, піднімаючи тему призначення керівника ДП “Волиньвугілля”, висловив відверте обурення. Вочевидь, міністр ознайомлений з ситуацією, як проходять акції протесту на держпідприємстві.

“Поставили вам нормального генерального директора, а ви його побили”, – сказав Насалик про Миколу Пирога.

Присутній на нараді лідер профспілки шахти №9 “Нововолинська” Василь Гура натомість піднявся з місця і доповнив: “Так от же організатор таких протестів сидить”. При цьому він вказав на Віктора Порплицю, начальника відділу ДП “Волиньвугілля”, який також прибув на зустріч з міністром.

13884312_1068794869868390_893830543_n




коментарів: 31
  1. А де зафіксовано факт побиття Пирога М.І.?Гура лікуй голову!!!Порплиця подайте до суду на Гуру за наклеп.

    • тільки й знаєте до суду подавати.
      може й телефон не вкрали і по тумбочках не рискали…
      білі і пухнасті… соромно за Волинь перед Пирогом!

      • А ви були присутні коли викрадали телефон і рискали по тумбочках?То виходить і Ви приймали у цьому участь?

  2. Сильний генеральний, якого шахтарі б”ють та з тумбочки його печеньки зжерають.

    • Ще б Насалик всім розповів,коли назначеного ним генерального побили шахтарі.Цього “генерального” і швидка забирала до реанімації з роботи,приблизно так само як і було побиття.Просто хороша гра на публіку.

  3. Гура, з тебе депутати міської ради сміються! Що в тебе в голові робиться? Скажи народу що куриш?

    • Чому тільки депутати міської ради?Гура усі сміються!!!Та це напевно не від куріння-це у нього від народження.

    • Як тебе там не шахтар, а може Бодя, чи Порполиця.Це ви продажні шкури зливаєте і продаєте шахти і шахтарів за грошики.І що ви п’єте і курите ні хто не знає.

      • Друже, шахтарів продає та зливає у одне місце не Бодя з Порплицею, а недолуге начальство ДП”ВолиньБЕЗвугілля”!

        • як не буде Волиньвугілля, то заживете грошовито і щасливо? і Бодя з Порплицею вам поможуть!

  4. Шахтарі Нововолинська спозорились вже на всю країну.
    Соромно.
    А ми ж були містом шахтарської слави.

    • Це не шахтарі спозорилися, а спозорилася контора дармоїдська, що ДП називається. Це клєркам хитро…м повинно бути соромно, але не шахтарям

      • Ага, генерал сам побився з собою
        Позорище для гірняків лазити по кабінетам кантори

  5. Бужанські повії скільки ви будете продаватися? Ніхто з вас не задумався, що ви в жовтні з торбами підете за свій рахунок. До речі це слова в.о. директора шахти бужанська Лазарука. Це на шахті бужанська знайшли прихованого вугілля на 1 мільйон грн. Це не ви побили генерала і запивали його кон’яком, обчистили холодильник, вкрали мобільник. Можна цей список ще продовжувати, але в цьому є одне но, ви не бачете, що у вас під носом на шахті робиться зато в ДП все знаєте. От сміхота буде коли в жовтні половину бужанки за свій рахунок відправлять, цікаво буде подивитися, що буде далі. Напевно вам Порпилиця з Макарчуком будуть виплачувати зарплату, а ви будете кричати ганьба, тільки кому? Так і далі ви молодці, ви найкращі продажні повії в Україні.

  6. Скільки в людей злості, заздрісті на тих ,що працюють, чогось добиваються в житті все роблять для того щоб людям жилось краще.Де ваша совість чи ви її давно вже пропили шановні. Не вмієте ,не можете ,не знаєте так не заважайте іншим працювати і годі обливати багнюкою людину ,бо правда в очі колить.Порполиця негідник якому заплатили і він готовий злити і вас і шахти.А Гура до кінця був в Києві поки на ваші рахунки не пішли зарахування за травень місяць ,це ваша подяка для нього.Люди завжди не вдячні.

  7. Ти сам повiя для сапога, як i гура, який виконуэ вказiвки сапога та Волинця.Порплиця дбаэ про людей, вiн справжнiй патрiот- опозицiя Сапжникову, який 20 рокiв мордуэ Нововолинськ. Те що грошей на зарплату не вистачаэ ,то подякуйте Демченко та Калiстратову, якi завели по командi сапога пирога. Тому зараз нема нi постачання нi видобутку…

    • Ще такого генерального “справедливого та порядного” не було. Вибачаюсь,був-пан Хмельницький,який тепер пану Пирогу лiзе у заднiй прохiд,точнiше ще звiдти не вилазив.А цей товариш ПРЯНИК,на генерального й не тяне,простий шахтар краще б органiзував би роботу.Людина яка займаэ таку посаду повинна вести себе вiдповiдно,а це просто неадекватна особа,мичання та бичання якоi всiх уже дiстало.Яке може бути постачання,якщо геник не може навiть зрозумiти,що потрiбно шахтарям i як заробити кошти для цього постачання.Пан Гiсть писав,що соромно за Волинь перед Пирогом,так соромно…тiльки за те,що ця людина ще й досi керуэ шахтами Волинi.

  8. Порплиця такий самий патріот як і ти.Його даже свої мєнти на роботу не захотіли взяти .Зі всього хоче вигоду мати дбайливий патріот.

  9. Паьріот-опзиція Сапогу взяв в аренду при Кисельову своє авто на якому їздив особисто він, а за постачання відповідає комерційний директор Акатов (откатов) доречі Макарчук з Порпилицею звільняв і обвинувачував у негараздах всіх тільки не його. Цікаво чому??? Може мають свій інтерес!!! Перш ніж обвинувачувати когось, треба перш за все розібратися хто конкретно відповідає за постачання і чому його немає, а потім звільняти, але чомусь головний фігурант постачальник ні разу не обвинувачувався П. М. і командою. Питання чому! Обвинувачувати екс директора шахти бужанки в крадіжці вугілля, яке Кисельов з Порпилицею приховали. 2 серпня відбулася розширена нарада в Волинь ДП за участю профспілок на якому обговорювалося питання про дозвіл на вивіз вугілля машинами по ініціативі тогож таки Акатова (откатова) усі крім Порпилиці і Макарчука були проти. Уявіть собі якби СБУ не найшло на бужанці вугілля на 1 мільйон гривень куди воно пішло? Доречі Акатов (откатов) особисто керував загрузкою породи з терикону шахти 9 під виглядом вугілля, а тепер хотів вивезти приховане вугілля з бужанки. Якби афера вдалася то можна припустити хто контролював би цім усім, а хто виконував, а хто прикривав би! Це питання для роздумів.

  10. А куди цікаво дивиться теперішній в.о. директор Лазарук. Може і він в долі! Я в житті не повірю в те, що Лазарук не знав, що на авпрійному (неучтьонки) на 1 мільон грн. А деж наш засраний борець за справедливість Макарчук. Напевно втомився боротися зі злодіями. Нічого буває, хай відпочине трудяга. Дві неділі беспредела на ДП вимотало головного беспредельщіка.

  11. Тролiки сапога вiдпрацьовують грошики – намагаються укусити Порплицю та Макарчука,вигадують брехню незрозумiлу.Зуби зламають зрадники Нововолинська!

    • В мене складається таке враження, що не стається на шахтах то все справа рук Сапога. На мою думку комусь треба подружитися зі своєю головою, навсяк випадок. Але шановний троль поясніть той факт коли на цьомуж сайті фото Порпилиці разом з Кисельовим і стаття про недостачу вугілля 1000т. Це напевно троль під виглядом Порпилиці сфотографований і давав коменти як він з нюхом гончей собаки все перерив і не дорахувався тих такиж 1000т. Таких випадків якщо уважно переглянути інтернет можна знайти безліч. А ще більше випадків Макарчука про те, що він говорив приміром рік назад і зараз говорить, а ще більше робить. В мене є одне питання хто ж всетаки кого тролить говорячи все, що в голову збреде і те, що нводячи задокументовані факти висловлює свою думку???

  12. Откатов вже давно злився пiд Пирога та Вусенка,тому виконуэ всi iхнi забаганки .Та як Пирiг вмiв та хотiв органiзувати постачання та виробництво,тодi Откатов йому допомiг би обов’язково. А що до Откатова-то цього дiяча вже давно треба виносити з речами на вихiд!!!

    • Якщо керуватися цією логікою то виходить Акатов ліг під Пирога. Пиріг ліг під Сапога, а, Сапог ліг під Макарчука, а хто такий Вусенко поясніть будьласка. Вам не здається, що це повна маячня, але якщо у вас є факти тоді це міняє справу.

  13. З такими викрутасами треба Нововолинськ перейменувати у Санта-Барбару. Сапожніков буде дон Хуюсе Виктор та його компанія місцевих божевільних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер