<

Посеред білого дня у Нововолинську побили депутата міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 16.12.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ коментарів 10

16-го грудня за медичною допомогою до місцевої центральної міської лікарні звернувся депутат Нововолинської міськради. За його словами, по 13 годині по вулиці Кобзаря в Нововолинську під час конфлікту невідома особа заподіяла йому тілесні ушкодження металевим прутом.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Нововолинського відділення поліції. Потерпілий перебуває на обстеженні в лікарні.

Проводяться необхідні заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до скоєння злочину та притягнення її до відповідальності.

Попередньо, слідчі кваліфікують цю подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Санкція цієї статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 




коментарів: 10
  1. «побили» депутата і відразу виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Нововолинського відділення поліції. Піпец….
    Пам‘ятаю як хотіли пограбувати жінку біля роддома і вона викликала поліцію, то ніхто не приїхав. А тут всім відділком поїхали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок