<

Поромівська ОТГ – 30 %, Литовезька – 50 %: громади передали субвенції лікарні Нововолинська для обслуговування свого населення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 23.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Поромівська та Литовезька об’єднані територіальні громади передали субвенційні кошти для обслуговування свого населення в лікарні Нововолинська.

Згідно виділених коштів укладено договір щодо конкретних видів медичної допомоги в медзакладі. Про це повідомили на фейсбук сторінці Нововолинської центральної міської лікарні.

Керівництвом Литовезької ОТГ прийнято рішення про виділення НЦМЛ 50% коштів отриманої державної субвенції на І квартал 2020 року для надання вторинної (спеціалізованої ) медичної допомоги жителям громади . Згідно виділених коштів укладено договір щодо конкретних видів медичної допомоги, яку будуть отримувати мешканці Литовезької ОТГ в стаціонарних та поліклінічних відділеннях Нововолинської ЦМЛ.

До уваги жителів сіл Поромівської ОТГ !

Керівництвом Поромівської ОТГ прийнято рішення про виділення НЦМЛ лише 30 % коштів отриманої державної субвенції на І квартал 2020 року для надання вторинної (спеціалізованої ) медичної допомоги жителям громади. Згідно виділених коштів укладено договір щодо конкретних видів медичної допомоги, яку будуть отримувати мешканці Поромівської ОТГ в стаціонарних відділеннях та жіночій консультації Нововолинської ЦМЛ.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року медичний заклад повідомляв, що не буде обслуговувати жителів Поромівської ОТГ через недостатність виділеного громадою грошового забезпечення. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок