<

Порізав брата, дружину та поліцейського в Нововолинській громаді: нападнику, який знаходиться в реанімації, оголосили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 8.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
62
/ коментарі 3

Прокурори наполягатимуть на взятті під варту волинянина, який мало не вбив двох родичів та поранив поліцейського, через що останній застосував табельну зброю, у селі Грибовиця Нововолинської громади 6-го лютого. Чоловіку оголосили про підозру, він наразі з вогнепальним пораненням перебуває у реанімації в Нововолинській ЦМЛ.

Про підозру повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

За процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури 39-річному волинянину повідомлено про підозру в закінченому замаху на умисне вбивство двох осіб та замаху на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків ( ч. 2 ст. 15 – п. 1 ч. 2 ст. 115, ст. 348 КК України).

Нагадаємо, увечері 6-го лютого нетверезий чоловік у селі Грибовиця Нововолинської громади Володимир-Волинського району під час сварки тричі вдарив ножем брата та один раз – дружину.

Від смерті поранених врятували поліцейські, які нагодилися на виклик. При цьому зловмисник також двічі вдарив ножем у груди правоохоронця, який змушений був після цього застосувати зброю.

Прокурори наполягатимуть на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомо, що всіх поранених доправили у Нововолинську міську лікарню, – повідомляє ТСН.

Троє – це потерпілі від нападника, у них ножові поранення. Четвертий пацієнт- то сам нападник, в нього вогнепальне поранення. Його спричинили копи, які намагались зупинити чоловіка.

Саме у нападника найтяжчий стан, він під конвоєм у реанімації. Тут перебуває і поліцейський, якого він поранив ножем. У копа стан середньої тяжкості. За словами медиків, його життю нічого не загрожує.

Ще двоє потерпілих, а саме дружина зловмисника та його брат – у хірургічному відділенні, їх обох прооперували.




коментарів: 3
  1. Співробітнику поліції бажаю якнайшвидшого одужання. Не знаю твоє ім`я,але ти гордість нашого міста,на таких як ти тримається вся наша країна. А тому нелюду–теж видужати, щоб до кінця свого нікчемного життя вкалывал в солнечном Магадане. Россия тебя примет в свои крепкие обьятия.

    • Ще два дні тому його згадували недобрим словом у справі з маршруткою поромівською. Тепер герой.
      А насправді чоловік на свому місці. Бажаю одужання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа