<

Популярність в 16 та один на двох блог в інстаграмі: близнючки з Нововолинська розповіли про своє життя та захоплення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 15.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
322
/ Коментарі відсутні

Іра та Катя Манецькі з Нововолинська – сестри, які ведуть успішний блог в інстаграмі. Їхня «фішка» – це одна сторінка на двох.

Інтернет-видання “БУГ” випробовувало студію запису «Projector» в молодіжному центрі “Нові крила” разом із сестрами-блогерами.

Іра та Катя навчаються в Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті, в 10 класі. Навчання вони поєднують із веденням блогу в інстаграмі. Їхня аудиторія – це більше 60 тисяч підписників.

Дівчата ведуть сторінку на різноманітну тематику, піднімають соціальні теми і записують пісні. Музика займає значну частину їх блогу.

Іра та Катя з дитинства почали займатися музикою, коли батьки віддали їх у школу мистецтв. Дівчата хотіли навчитися всьому, тому спробували себе у бальних та народних танцях, грали на скрипці, ходили на малювання та бісероплетіння. Але тоді не лишалося вільного часу на навчання та відпочинок, тому продовжили займатися лише вокалом та грою на фортепіано.

“Не завжди із задоволенням ходили в музичну школу, адже хотілося просто вийти на прогулянку з друзями, як інші однолітки. І лише останній рік навчання дав нам зрозуміти, що музика це те, що нам дійсно подобається. В той період почався карантин і щось надихнуло нас на написання авторської пісні, яких у нас вже три (до речі, зовсім скоро вийде кліп на третю авторську пісню). Рік тому ми закінчили музичну школу, в якій вчилися протягом 8 років”.

Говорили з дівчатами також про те, як це мати сестру-близнючку, як вони проводять свій час та які мають плани на майбутнє. Зазначимо, що продовжити вести один блог на двох вони хочуть і тоді, коли будуть мати власні сім’ї. А ще, мають надію вийти заміж за близнюків.

Для наших підписників в інстаграмі БУГу блогери підготували подарунок. Переходьте за посиланням та беріть участь в розіграші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер