<

Попередня причина пожежі на “Нововолинському ливарному заводі” – коротке замикання у пічному трансформаторі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:29 | 10.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Пожежа на “Нововолинському ливарному заводі”  9-го червня виникла о 22:00, повідомлення про загоряння в шихтовому приміщенні поступило у ДПРЧ №5 о 22:04.

Про загоряння повідомив начальник зміни. На виклик о 22:04 виїхав 1-ий та 2-ий хід ДПРЧ №5, – повідомили працівники інженерно-інспекторського відділу ДПРЧ №5 .

Відповідно до плану залучення на об’єкт високого ступеня ризику було передано повідомлення на Іваничі (ДПРЧ №18) та Володимир-Волинський (ДПРЧ №7), проте рятувальники зазначених частин участі у локалізації та ліквідації пожежі не брали.

В основному горіло масло, яке витекло із пічного трансформатора, що і викликало сильне задимлення. Площа самої пожежі була незначною – приблизно 1,2 х 2 метри.

Дванадцять вогнеборців особового складу  ДПРЧ №5 брали участь у приборкані вогню. О 22:30 – пожежу локалізовано, 22:48 – ліквідовано.

Попередня ймовірна причина загоряння – коротке замикання у пічному трансформаторі.

Внаслідок пожежі пошкоджений пічний трансформатор. Із людей ніхто не постраждав. Сума нанесених матеріальних збитків встановлюється.

На місце події прибула також слідчо-оперативна група Нововолинського міського відділу міліції. На разі, проводиться перевірка за даним фактом, – повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Як розповідає заступник головного інженера  “Нововолинського ливарного заводу” Бурим Олександр підприємство продовжує працювати, значних збитків пожежа не завдала.

Читайте також  На “Нововолинському ливарному заводі” трапилась пожежа [ФОТО].




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця