<

Понад 14 тисяч нововолинських домогосподарств отримують житлово-комунальну субсидію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 11.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 11

 В управлінні праці та соціального захисту населення відбулося засідання комісії з соціальних питань під головуванням першого заступника міського голови Андрія Сторонського.

Комісія задовольнила звернення 64 громадян щодо призначення їм субсидії на житлово-комунальні послуги, – повідомляє сайт міськради.

Члени комісії прийняли рішення про надання державної соціальної допомоги одній малозабезпеченій сім’ї, чотирьом – призначити допомогу  як  внутрішньо переміщеним особам.  За результатами  звернення одній родині   надано пільги на житлово-комунальні послуги.

Станом на 1 лютого 2017 року 14,5 тисяч нововолинських сімей отримують житлово-комунальну субсидію.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення.




коментарів: 11
  1. 14,5 тисяч сімей множимо “грубо” на 3 дорівнює приблизно 43000 чоловік !!!!!!! Практично все населення міста, скажіть в якій нормальній країні все місто отримує субсидії?

      • Анатоль то горда людина з великої літери! То людина якою нам треба гордитися, шановна пані!

        • гордитися мало ! треба підтримувати в його боротьбі з злочинною місцевою владою ! майдан замутити, банду геть ! дайош еврозарплати ! якось так…

    • Анатоль ЩО ВИ про це думаєте,
      я МАЮ наувазі не вашу субсидію,
      А те що люди не можуть платити ?

  2. СУБСИДІЇ ВІДМІНЯТЬ ПОЛЮБОМУ.ВЖЕ ЗАВЕЛАСЬ МОВА ПРО МОНЕТИЗАЦІЮ А ЗГОДОМ ЩЕ ШОСЬ ЗАМУТЯТЬ…В ПОЛЯКІВ ТАКЕ ВЖЕ БУЛО.ПЛАТИТИ ПОВНУ ЦІНУ СПРОМОЖНІ ОДИНИЦІ АГАЗУ ХОЧУТЬ ВСІ.ПРОСТО ПО ДУРНОМУ ТІ СУБСИДІЇ НАДАЮТЬ.ВИХОДИТЬ ХТО ВКЛАДАВ ГРОШІ В ЕНЕРГООЩАДНІСТЬ ДОМІВОК-ТОЙ ПРОГАДАВ БО СУБСИДІЯ ДАЄТЬСЯ ТИМ ХТО НЕМАЄ ОФІЦІЙНИХ ДОХОДІВ ЧИ ТИМ ХТО СЕБЕ ВИДАЄ ЗЛИДАРЕМ.ХАЙ ПЛАТЯТЬ ВСІ ОДНУ ЦІНУ…

  3. За що і кому платите,УКРАЇНЦІ? За тепло в своїх оселях,де не мерзнуть зимою діти та старикі,газ яким нас забезпечують наші Українські родовища,за світло яке виробляють наші Українські атомні станції,за воду яку видобувають у наших Українських скважинах??? То кому і за що платите УКРАЇНЦІ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер