<

Поліція Нововолинська розслідує службову недбалість та порушення правил безпеки, що призвело до травмування працівників на очисних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 19.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Відкрито два кримінальних провадження щодо події, яка сталася на очисних спорудах Нововолинська 18-го травня. Повідомили про стан постраждалих.

Нагадаємо, двоє працівників водоканалу відкрили люк каналізаційного колодязя та надихались випарами з нього. Були без спеціальних засобів захисту. Внаслідок цього втратили свідомість та впали в 4-х метровий колодязь.

Як розповів БУГу начальник відділення поліції Нововолинська Олександр Ципко, відкрито провадження за ч. 2 ст. 272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки). Та за ч. 2 ст. 367 ККУ – службова недбалість. Перевіряється порушення обов’язків відповідальних осіб водоканалу, які допустили нещасний випадок.

Директор Нововолинської лікарні Олег Шипелик 19-го травня розповів про стан травмованих. Один потерпілий знаходиться в реанімаційному відділенні в важкому стані. В іншого стан середньої важкості, перебуває в хірургії.

Як повідомляли, працівники водоканалу отримали відкриті черепно-мозкові травми та інші переломи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок