<

Показали зворушливе відео з весілля співачки з Нововолинська Катерини Рибак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 23.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
265
/ коментарі 4

Опублікували атмосферне відео з весілля співачки з Нововолинська Катерини Рибак та танцюриста Степана Місюрки, яке вони відсвяткували ще влітку 2020 року.

Святковий відеоролик знімав та опублікував на сторінці в інстаграмі 16-го січня нововолинський оператор Степан Заянчковський.

Катерина зізналася, що підготовкою та організацією такого важливого дня займалася самостійно, допомагали їй у цьому рідні та знайомі.

“Їхня історія кохання також сповнена цікавинок. Творчі люди помітно відрізняються від інших. Творчі, красиві. сповненні, ідей, планів та мрій. З цієї пари можуть брати приклад, яка обирає свій шлях у житті, так і старше покоління – надихатися молодим талантом та завзятістю”, – йдеться у дописі до відео.

Частина відео знята в Нововолинську, біля нового ТРЦ “Форест”, святкова церемонія проходила в заміському готельно-ресторанному комплексі. Також є кадри з міста Львова, де Катерина змінила весільну сукню та зачіску.

Нагадаємо, у травні 2019 року, БУГ повідомляв, що молодята розписались. Проте гучне весілля вони вирішили відсвяткувати через рік.

До вашої уваги ще декілька кадрів з весілля, взятті з інстаграм-сторінки Катерини Рибак.




коментарів: 4
  1. “видатні” люди ХХІ ст – не ті хто заслуговує щоб про їхні здобутки дізнались, а ті кого частенько показують по зомбо-ящику

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер