<

Поїздка – страждання та табуретки в салоні: військовослужбовець розповів про еталон «Нововолинськ-Київ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 24.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
40
/ коментарів 7

Автобуси рейсу “Нововолинськ-Київ”, власником якого є Володимир-Волинське АТП – це розбиті еталони, а поїздки – духота та муки.

Про це написав у групі Нововолинськ Інфо мешканець Нововолинська – військовослужбовець Коля Здрок.

Дістало!!!!!!! Я уже не п’ятий рік служу у ЗСУ, завжди добираюся до місця служби (Житомирська область м. Новоград-Волинський) автобусом рейсу “Нововолинськ-Київ”, власником якого є Володимир-Волинське АТП.

Приємного взагалі немає, постійно їздять розбиті “еталони” хребет аж болить, поїздка здається мукою, духота та дискомфорт!“, – пише чоловік.

Він також додає, що у післясвяткові дні, коли багато людей, водії з багажника дістають табуретки і садять пасажирів у проході.

Люди от як можна пускати в рейс 500 км. автобус, у якому тільки мучитися“, – запитує Коля Здрок.

У коментарях до допису додають , що взимку також ще й холодно, а людей возять, як мішки з картоплею.

Мар’яна Витковець: “Не розслабитися, а було таке як їхала з Києва, то ледве доїхали до Луцька. Зупинялися на кожній заправці, водії набирали воду, щоб доїхати, постійно доливали, бо полетіла водяна помпа”.

Наталія Дочева: “Ще коли вдень влітку,то куди не йшло…от взимку без пічки! то триндець. можна насмерть замерзнути….їздила до Києва 13 років так”.

Світлана Шевчук: “Так, це правда. Нас возять,як мішки з картоплею. Важко і незручно….а білет не дешевий. Народ мовчить і терпить…..шкода!”.

Орися Ференс: “Мала нагоду їхати таким рейсом в серпні 2018 року. Це жах! Також ділилася враженнями. Але нічого не змінилося! Дуже шкода!”.

Жанна Челак: “Це правда, білети дорогі, а комфорту ніякого. Мало того, що на табуретках садять, так перед і після свят, ще й по два білети на одне місце продають”.

Stastna Zanet: “Пишіть скарги, не бійтеся! І чим більше, тим краще! Ліпше зразу у вищі інстанції”.




коментарів: 7
  1. З Києва до Луцька є безліч маршруток “Шалена черепаха”,комфорт, подивився 2 фільми і вдома… “Оцет солодкий”

  2. Та причому тут Порошенко. Тут просто людська байдужість. Шоферам, та й не тільки цього рейсу, глибоко до с..ки з яким комфортом будуть їхати пасажири. Зробити поперед рейсом вологе прибирання салону, для нього це вже подвиг, а не по поприбирає то й так сойдьот. Те що сидіння майже всі поламані, то тіпа як платите так і їдьте, моя задача крутити баранку, а кого везти чи скот чи людей різниці немає. Іншими словами, Немає належного контролю перед випуском транспорту на маршрут.

  3. No3 Їхати на потязі
    No4 Придбай ніщеброде хоч якусь автівку!)
    No5 .. заведи коня.
    No6 ну то вже сунься пішки

  4. До потяга дуже незручно добиратися, з урахуванням того, що автостанція відміняє рейси без попереджень – до Луцька чи В-в не доїхати,ще й таксі останнім часом не могла викликати. Автобус це єдиний транспорт, який довезе прямо з Києва в Нововолинськ, але! Вол-вол АТП ставить ціну 510 грн за “такий комфорт” – це вже занадто. Водії всім кажуть звертатися до директора, але люди певно бояться, що і цей рейс відмінять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа