<

Подавали апеляцію: нововолинця, який завдав смертельне ножове поранення іваничівцю, лишили під вартою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 8.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Нагадаємо, увечері 27-го серпня нетверезий мешканець Нововолинська вдарив ножем у груди товариша по чарці з Іваничівського району і вцілив у серце. Потерпілий помер. Апеляційний суд залишив чоловіка під вартою терміном на 60 днів.

Нововолинські прокурори відстояли в суді апеляційної інстанції запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 48-річному волинянину, підозрюваному у заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України), – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори, підтримавши клопотання слідчих, домоглися застосування судом до підозрюваного у вчиненні цього злочину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів, проте сторона захисту оскаржила це рішення.

Суд, приставши на позицію прокурорів, залишив чоловіка під вартою.

За позиції прокурорів Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури 48-річному волинянину, який заподіяв знайомому тяжке тілесне ушкодження, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Довідково: Згідно із санкцією ч.1 ст. 121 КК України, умисне тяжке тілесне ушкодження карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років. За заподіяння ж тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер