<

Почесного громадянина Нововолинська Володимира Сівака привітали з 85-річчям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 3.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Заступник міського голови Андрій Сторонський привітав із 85-річчям Почесного громадянина міста, Героя Соціалістичної Праці та кавалера знаку «Шахтарська слава» трьох ступенів Володимира Сівака. Разом із щирими побажаннями він вручив імениннику квіти та світлини про Нововолинськ.

– Прибув у молоде місто на Волині у 50-х роках, коли лишень розбудовували його і розвідували тутешні поклади вугілля,- пригадує Володимир Якович. Отак і пов’язав свою долю із гірничим містом назавжди, – повідомляє сайт міської ради Нововолинська.

І нині він з любов’ю згадує про шахтарську працю, якій присвятив чимало років свого життя. Володимир Сівак трудився на нововолинських шахтах №3 та 9. Працював робітником очисного вибою, а згодом бригадиром. Керував комплексною бригадою із 46 чоловік, яка своїми рекордами гриміла тоді на весь колишній Радянський Союз.

Поважну людину із днем народження вітали також голова теркому працівників вугільної галузі Юрій Калістратов, представники шахти №9 “Нововолинська”, колишні колеги по праці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця