<

Побратими загиблого на Сході нововолинця привітали його маму з Днем народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:11 | 25.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4391
/ Коментарі відсутні

Військові відвідали маму загиблого учасника АТО Олександра Свинчука з Нововолинська, який загинув у 2014-му році  від осколкового поранення в бою за стратегічну висоту Савур-Могилу.

До жінки завітали начальник Другого відділу районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Володимира Олександр Кондисюк та головний спеціаліст відділу Лариса Микитюк, повідомляють у фейсбуці установи.

Військові привітали Світлану Євгеніївну із Днем народження та вручили подарунковий сертифікат.

“Матір, яка родинні свята зустрічає зі сльозами на очах, неможливо розрадити. Такі мами вже ніколи не почують вітань від своїх синів, не отримають від них подарунків. 

За кожним українським воїном стоїть водночас сильна і тендітна жінка – мати, яка його ростила, звичайно ж не для війни, але зрозуміла його вибір, благословила і оберігала  своїм материнським серцем, знайшла в собі сили благословити його на захист України, за яку він віддав найцінніше – своє життя”, – йдеться в пості

Як зазначають, військовослужбовці адресували слова вдячності Світлані Євгеніївні за сина-Героя, який проживав у Нововолинську. 

Зичили їй здоров’я, витримки, добробуту, родинної злагоди та мирного неба. А також запевнили, що особовий склад Другого відділу РТЦК та СП міста Володимира завжди буде допомагати і підтримувати  родини загиблих захисників .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер