<

Поблизу Нововолинська неподалік терикону колишньої шахти №8 горіло стихійне сміттєзвалище

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 16.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
14
/ 1 коментар

15-го липня за Нововолинськом, неподалік терикону колишньої шахти №8, горіло стихійне сміттєзвалище. Причина займання – необережне поводження з вогнем.

Як повідомив в.о. начальника Іваничівського районного сектору У ДСНС України у Волинській області Олександр Хом’як, горіло сміття на відкритій території. Площа займання складала 25 квадратних метрів.

О 21:50 надійшло повідомлення про займання. Працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська о 22:07 прибули на гасіння вогню.

О 22:30 пожежу було ліквідовано.

Причина займання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Відео пожежі опублікували в групі «Нововолинськ інфо».

Нагадаємо, показали відео, що роблять пожежі сухостою із землями поблизу Нововолинська.




один коментар
  1. Горіло і буде горіти, поки не розберуться з тими уродами, що навколо міста роблять сміттєзвалище, коли в Україні будуть величезні штрафи за забруднення навколишнього середовища, як у всьому цивілізованому світі???!!! Поки тим дармоїдам які жирують за наші податки, не дойде до їхніх тупих морд, що потрібно почати щось робити з Екологією в Україні, то скоро наша ненька Україна перетвориться на найбільше сміттєзвалище Європи!!! Але їм насрати на ту природу, як і на людей, вони і їхні виблюдки, давно живуть закордоном, а Україна для них – це територія для наживи і мародерства!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа