<

Платники Нововолинської ОДПІ вже перерахували для армії понад 7 мільйонів гривень військового збору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 31.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

За шість місяців 2015 року від платників податків, які перебувають на обліку вНововолинській ОДПІ до Державного бюджету надійшлопонад 7 мільйонів гривеньвійськового збору. Зокрема, платники міста Нововолинська перерахували для армії майже 3,7 мільйона гривень, платниками Горохівщини сплачено майже 1,5 мільйона гривень, платники Іваничівського району перерахували майже 1,9 мільйона гривень військового збору,- інформує Нововолинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області .

«Платники податків, які проживають на території Горохівського, Іваничівського районів та міста Нововолинська добре усвідомлюють, що кожна сплачена гривня з їх доходів, буде спрямована на зміцнення обороноздатності нашої держави, захист її суверенітету, на утвердження очікуваного всіма громадянами нашої країни миру у східних регіонах. Щодо особливостей адміністрування військового збору, то з усіма необхідними роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі, або отримати консультації в наших фахівців»,- зазначила начальник Нововолинської ОДПІ Ірина Платонова – повідомляє прес-служба Нововолинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області

Нагадуємо, ставка збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування.




один коментар
  1. Та податкова – суки, як тільки можуть здирають з платників податків. Кажуть:” щось ви за мало податку за рік заплатили, може доплатите”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця