<

Півтора року на закриття: шахту №9 «Нововолинська», яку вивели зі структури Волиньвугілля, ліквідовують

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 6.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3242
/ коментарів 12

До 30-го грудня 2022 року ДП «Шахту №9 «Нововолинська» повинні ліквідувати.

Міністерство енергетики 30-го червня видало наказ про заходи з підготовки до ліквідації копальні. Весною шахту вивели із ДП “Волиньвугілля” в окреме державне підприємство, директором якого призначили Федора Богдана.

Нагадаємо, раніше профспілки та колектив шахти №9 влаштовували акції протесту проти виведення підприємства в ДП, бо це призведе до закриття копальні. А Богдана заставляли писати заяву на звільнення.

Читайте також: Діючу шахту №9 «Нововолинська», з реальними запасами вугілля понад 5,6 млн тонн, ліквідують?

За півтора року шахту мають повністю закрити. Зазначимо, що з жовтня копальня не працює через вимкнення електроенергії внаслідок мільйонних боргів. Вугілля шахтарі не добувають.




коментарів: 12
  1. Все догрались нпгушні бездарі! Як то кажуть прийшов волинець і шахті пі–ець. Юрківу на день шахтаря медальку дайте.

  2. А крикливий гура вже собі регрес заробив до 30000 і йому все по цимбалах. А ви шахтарики далі вкалуйте

  3. А хто заважав йти працювати на шахту одразу після шахтарського ПТУ.? Багато з таких, відпрацювавши по основних професіях ( прохідник,ГРОЗ),вже в 40-45років на пенсії, з регресом. Зараз на шашличку під водочку розповідають, як добре жити в європі. Скільки профукало шахтарський стаж бо їхали в європу за довгим доляром. Попили чешського пива, покушали баварських сардельок?? Зате буде європейська пенсія і регрес тільки волинських розмірів…якщо повезе, то в 65-67 років. Хто на що вчився.

  4. Тобі дятлу яка до того різниця??? Тільки і вмієш,до пенсіонерів скакати і верещати як недорізаний кабанчик.Люди без роботи залишаться.

    • Якби мені не боліло, то чого думаєте я лишав би тут свої коментарі?
      Я добре знаю як то, коли ти заробив зарплату, і по декілька місяців, ждеш зарплату процентами!
      Я знаю яка то важка професія, знаю коли ти заробив копійку щоб прокормити своїх дітей, і ще жебрай стій за своєюж зарплатою, під вікнами “Волиньвугіля”!
      Я також людина як і ви!
      Мені теж болить, та що ми можемо, як за нас уже прийняли рішення, там на горі.

  5. І ще: Гура свою пенсію заробив працюючи на основній професії ГРОЗ цілком чесно. А якщо хтось когось тягне майданувати і робити шахтарські революції, то треба чітко усвідомлювати: в якості кого ти виходиш майдани–в якості того, хто буде користуватись результатами шахтарських переворотів, чи в якості активного учасника , об якого потім витруть ноги і викинуть як непотріб. Третього не дано. І звинувачувати можна тільки себе.

    • Майже всі справжні шахтарі Нововолинська вже давно в іншому світі,а теперішні регресники будуть там через горілочку і куплені регреси.

  6. Чому з жовтня шахта не працює? Куда я ходжу кожен день? Вугілля на складі нема куди дівати. Шо за бред ви пишете.

  7. Скільки там вугілля за пів року правління юрківа дали? Тижневу норму? Ганьба! Ці гури макарови макарчуки голоти козловські порплиці і їхні шефи, гробовщики Волині. Вас люди проклянуть!

  8. Колись на зупинці 6 шахти були написані прокльони останьому директору 6 і 7 шахти Тесленку який віддав діючи шахти під закриття. Люди кажуть довго не прожив після закриття і дуже тяжко помирав. Людский гнів це сила!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер