<

Після втручання прокуратури підприємство повернуло громаді Нововолинська майно вартістю понад 3 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:26 | 28.02.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду області із позовом в інтересах держави в особі Нововолинської міської ради та Виробничого управління комунального господарства міської ради до одного із господарських товариств аби визнати недійсним договір оренди та зобов’язати підприємство повернути територіальній громаді приміщення з устаткуванням та спецтехнікою вартістю понад 3 млн грн.

Орендувало товариство комунальне майно для здійснення підприємницької діяльності, повідомляють у пресслужбі прокуратури області.

Підставою для пред’явлення прокурором позову стало те, що при укладенні договору оренди приміщення, усупереч вимогам чинного законодавства, не проведено оцінку майна, відтак неправильно розраховано розмір орендної плати.

Після втручання прокуратури у ході судового розгляду сторони розірвали незаконну угоду, а підприємство повернуло приміщення, устаткування та спецтехніку громаді міста, відтак провадження у справі закрито.




коментарів: 3
  1. Яка корисна інформація отримана громадою? Сферичний кінь в вакуумі! Який це об’єкт? Хто орендував? Адреса? Можливо хтось захоче орендувати по “новій” ціні. Куди підуть кошти від оренди? Чому не ковельська прокуратура подала? Або любомльська? В Нововолинську ж нема прокуратури. Хіба ви не знали? Питань багато, чому Буг оприлюднює половину новин?

  2. Що ж це ви, “БУГ”, знову чимось перелякані? Суд відбувся. Інформація є у відкритому доступі. Яке підприємство? Хто орендував? А де була місцева влада?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер