<

Після обурення в соцмережах ялинку на 15-му мікрорайоні Нововолинська, за вказівкою мера, «перевдягнуть»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 17.12.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
24
/ коментарі 3

Міський голова Нововолинська Борис Карпус вибачився перед мешканцями мікрорайону, де прикрасили ялинку, повісивши м‘які іграшки, що обурило людей. Дерево оздоблять по-іншому.

16-го грудня у фейсбуці в групі «Нововолинськ інфо» показали фото, як прикрасили ялинку на 15-му мікрорайоні в Нововолинську. Мешканці міста негативно зреагували на повішені на дерево м’які дитячі іграшки.

В той же вечір у коментарях міський голова Нововолинська написав, що розділяє обурення нововолинців.

Уже наступного дня, 17-го грудня, о 7:30 Карпус провів оперативну нараду біля ялинки з відповідальними за прикрашання дерева працівниками УЖК. Про що повідомив на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

«Прошу вибачення у жителів 5-го, 15-го та 6-го мікрорайонів за те оздоблення ялинки, яке було до сьогодні.

Ще перед початком робочого дня я зібрав тут комунальників, які були причетні до прикрашання і зобов’язав негайно виправити ситуацію.

Жителі цих мікрорайонів міста заслуговують на гарну, святкову ялинку. Водночас, прошу мешканців берегти декорації, які будуть встановлені», – сказав Борис Карпус.

У межах 2-3 днів, зазначив мер, ялинку “переодягнуть” у більш святкове вбрання з додаванням ілюмінації, декору, аби створити атмосферу свята жителям.




коментарів: 3
      • вірно, та й живе дерево за народною прикметою, а саме ялина, що росте біля будинку — це поганий знак! Ялина – зло як її не крути)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця