<

Підприємство у Нововолинську не отримало дозволу на роботи підвищеної небезпеки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 24.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3406
/ коментарів 7

Головні державні інспектори Управління Держпраці у Волинській області провели позапланову перевірку ТзОВ «Ю.Кенвес» в Нововолинську.

Виявили ряд порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці, – пишуть на сторінці Управління Держпраці у Волинській області.

Зокрема, роботодавець не отримав дозвіл на види робіт підвищеної небезпеки, які виконують на його підставі: на вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.

Роботодавець не подав декларацію на види робіт підвищеної небезпеки. Їх також виконують на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

Не отримали дозволу органів Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки. Таких як ремонт, технічне обслуговування, реконструкція машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

По завершенню перевірки посадові особи Управління Держпраці склали акт та вручили керівництву припис.




коментарів: 7
  1. Скали акт, потім другий, третій…. а потім питання:”Чому промислрвці не платять податки? Нам же пенсіонерам і регреснікам усі должні. Ми ж маємо лікуватись, нормально жерти, одягатись. Ми ж на цю державу вкалювали. А охорона праці теж хочет жить, давай бабло, а ми усьо парєшаєм. Ми ж знаємо законодавство А в сумі— маємо під носом два кукіша: і охорона праці і роботяги.
    P.S. Хоч як би шакали не ділили ту обгризяну костомаху, яку оставив СРСР, всерівно будуть всі голодні, і будуть один в одного гризти хвости. Правильно казали наші предки:”Гідра з’їдає сама себе”

  2. Потапу за коментар пять балів.Приїхала держпраці,знайшла порушення,а тепер,хай пришле спеціаліста ,який допоможе ліквідувати ці порушення ,проведе відповідні інструктажі та навчання,поробить усі дозволи на роботи,а роботодавець має тільки посприяти виконанню цих приписів, бо йому і без того є чим займатися.Це повинно стосуватись не тільки інспекції держпраці,а й усіх інших інспекцій пожежників,екологів,енергонагляду і т.д.Тоді буде видно , що держава дбає за людей.

  3. Посадові особи Управління Держпраці склали акт та вручили керівництву припис, тобто знищили ще одне підприємство?

  4. Вірно,Справедливий, в номальній державі промисловці і інспектори з держпраці мають йти в ногу, а не ставити палки в колеса. В кінці-кінців промисловець своїми податками кормить всіх, і той же інспектор з охорони праці буде отримувати пенсію з податку підприємств, які щось виробляють.
    Але в сучасних умовах це лише мої фантазії. На тих же шахтах хоч сотню актів пиши про заборону експлуатації архаїчної техніки 1950-60 років випуску, нову ж нема за що купувати. Отак і живемо підприємства і держпраця договорняком: ви закриваєте очі на те чи інше, а ми по можливості “с помощью какой-то матери і кувалди” виправляємо ті зауваження,що є в приписах. Інакше стане колом і те, що хоч якось щось виробляє і хоч якось дихає в цій країні. Отак і гриземо всі оту “костомаху”,хоч і вигризати вже нема що.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця