<

Підприємства Нововолинська проігнорували запрошення ГО «Світ для дітей» на благодійний боулінг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:01 | 5.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 4

3-го грудня відзначають Всесвітній день людей із обмеженими можливостями. Вже другий рік поспіль ГО «Світ для дітей» влаштовувала благодійний боулінг, мета якого – підтримка центру розвитку дітей.

Цьогоріч організатори заходу надсилали запрошення деяким нововолинським підприємствам, серед яких: «Кроноспан УА», «РОСА», «Алюглаз плюс» та два Нововолинських ливарних заводи.

Усі підприємства просто проігнорували листи, навіть не повідомивши про свою відмову.

Благодійний боулінг зібрав усіх небайдужих людей – лише батьків дітей. Прикро, що такі заходи не сприймаються соціумом всерйоз.

«Люди або не готові, або бояться або просто не визнають цієї проблеми. Прикро те, що напередодні новорічних свят, ці підприємства влаштовуватимусь широкомасштабні корпоративи, а  такі заходи ігнорують», – зауважила Оксана Чабан.

Нагадаємо, що у Нововолинську ГО “Світ для дітей” функціонує вже два роки. Приміщення, у якому відбуваються заняття, є холодним. Для вирішення цієї проблеми батьки дітей зустрічалися з представниками влади за круглим столом ,  та поки результатів немає.




коментарів: 4
  1. Хіба це диво? На ціх підприемствах у начальства дітки здорові…і до ваших їм пох..Та щей татуськи з мамуськами роз’їзджають не на колясках інвалідних..а діткі з обеженням то не їх справа…головне що в них здорові..на разі… Вот і відповіділь друзі.

  2. Ви молодці, що створюєте ці заходи. Але кожен має право на вибір. Якщо ви зараз будете чмирити ці підприємства, то дорога вам з постійними проханнями про допомогу буде закрита. Не будьте такі радикальні. Просто робіть свою роботу

  3. Коментар від Кроноспану: пані Оксано, дуже прикро за ваш коментар. Ми, на жаль, запрошення не отримували, тому й відповісти не могли. Буквально вчора розмовляла з Борисом Карпусом і просила його нас повідомляти, якщо “Світ для дітей” буде організовувати якість благодійні заходи. Але якщо вже ви все для себе вирішили, то ваша справа.

  4. Поштове відправлення із повідомленням про вручення в “Укрпошті”, коштує до 10 грн. Я розумію, що для громадської орг. це немалі кошти. Ви нічого не доведете: всі скажуть, що не отримували.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер