<

Підприємець з Нововолинська придбав міській лікарні апарат для штучної вентиляції легень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 19.03.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
12
/ коментарів 8

18-го березня у Нововолинській міській лікарні встановили апарат для штучної вентиляції легень. Його придбав місцевий підприємець Віталій Бадзюнь.

Він розповів журналістам БУГу, що така ідея виникла через спілкування із друзями з Італії. Вирішили, що й Нововолинськ повинен бути забезпечений цим необхідним обладнанням в умовах світової пандемії коронавірусу.

“Розповідали, що і медицина начебто в Італії хороша, але є нюанси – не вистачає саме апаратів штучної вентиляції легень. Після того зранку після сну виникла ідея придбати такий апарат для нововолинської громади.

З дружиною прийняли таке рішення і знайшли де їх виготовляють, поспілкувалися з нашими анестезіологами, бо ж ми не спеціалісти, зв’язалися з головним анестезіологом Хмельницької області, бо в них такі апарати є.

Вони ними користуються вже близько 3-х років, сказали: це найпростіший і найоптимальніший варіант для медзакладу і по ціні, і по інших показниках”, – каже Віталій Бадзюнь.

Каже, хотілося допомогти, чим може, не словом, а ділом.

“Вартість апарату – 320 тисяч гривень. Нам зробили знижку, випросили, вийшло 10%, приблизно 288 тисяч гривень”, – каже підприємець.

Він зазначає, що встановлювати спеціальний медичний прилад мав спеціаліст із заводу, який їх виготовляє та займається, власне, технічним обслуговуванням за певними умовами, але спромоглися правильно встановити і нововолинські спеціалісти.

“Ми прийняли рішення його придбати, в той же день і заплатили. Наші анестезіологи його тут склали за допомогою консультації в телефонному режимі із спеціалістом із заводу.

І вчора прилад встановили у лікарні, він готовий до використання”, – зазначає Віталій Бадзюнь.

Фото з сайту Нововолинськ.com.ua




коментарів: 8
  1. Тезко, дай Бог тобі і твоїй дружині крепкого козацького здоров’я!

    Особисто я не зміг би так зробити, як уявив би оту наглу піарську морозовську морду біля речі, до якої причетний я.

    Тезко, друже, ти вище мене і сильніше мене, і мені дуже приємно, шо є такі люди я ти і твоя дружина!

  2. Нововолинські спеціалісти…. Нема в нас спеціалістів по такому обладнанню!! Купили “ферарі” а на обслуговування запросили “дядю Васю” із сарайчика… Я не перестаю дивуватися недалекості людей… От як згорить чи поламається – зачухаєетеся… але буде пізно..

  3. Хочу допомогти коштами для збору коштів для апарату штучного дихання. Є номер картки?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа