<

Підоблікові Нововолинських поліцейських взяли участь у змаганнях з волейболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 18.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Підоблікові Нововолинського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції взяли участь у змаганні з волейболу.

Одним із головних напрямків роботи кримінально-виконавчої інспекції є  профілактика правопорушень серед осіб молодіжного віку. Для того щоб запобігти та знизити рівень злочинності молоді необхідні додаткові заходи, які закріпили б виправний вплив, викорінили у засуджених антисуспільні погляди та переконання.

Плідно у цьому напрямку працює Нововолинський міський відділ кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України у Волинській області, який протягом тривалого часу співпрацює з навчальними закладами.

Так,  17 лютого 2016 року  у  спортивному залі  ЗОШ І-ІІІ ступенів міста Нововолинська, відбулась першість міста з волейболу серед загальноосвітніх шкіл. У змаганнях взяли участь 7 команд, серед яких були і неповнолітні, що перебувають на обліку в інспекції.

Команди в яких грали підоблікові зайняли призові місця. Переможці  та  призери  волейбольного турніру  були нагороджені   грамотами.

Подібні заходи позитивно впливають на засуджених, так як виховують командний дух і розвивають уміння взаємодіяти один з одним.

P9070022
P9070021
P9070038
P9070036




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер