<

Підготовка до виборів у “розпалі”: Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 18.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Про підготовку до проведення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25-го жовтня 2015-го року говорили під час засідання виконкому у Нововолинську.

На території міста Нововолинська та селища Жовтневого утворено 20 звичайних та одна спеціальна дільниці. У Нововолинську буде створено 34 виборчих округи. Розпорядженням міського голови визначено 18 тумб для розміщення агітаційних матеріалів. Міській виборчій комісії надано 2 приміщення (кабінети 415 та  401 виконкому), для забезпечення дільничних комісій додатково замовлено 44 кабіни для голосування. Додатково по розподілу Волинської ОДА буде надано 2 великі виборчі стаціонарні скриньки для голосування. Замовлено пошиття штор та виготовлення скатертин на облаштування виборчих дільниць, а також 25 комплектів медичних аптечок для забезпечення Нововолинської міської та Жовтневої селищної виборчих комісій.




один коментар
  1. Андрію Мироновичу Сторонський! Люди, котрі працюють у комунальних та інших організаціях підконтрольних міській владі, кажуть, що їх насильно змушують писати заяви у партії (“Вила”) Ляшка та “Батьківщину”. Спростуйте чи підтвердіть! Назріває величезний скандал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа