<

Під приводом зателефонувати мешканка Нововолинська викрала телефон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 11.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Про факт шахрайства – незаконне заволодіння телефоном, шляхом обману, повідомив потерпілий мешканець Нововолинська 1986 року народження.

Під час перебування громадянина у місцевому кафе, до нього підійшла незнайома жінка, і під приводом подзвонити заволоділа телефоном. Вартість якого 3400 грн,  –  повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Встановлено, що правопорушення вчинила громадянка 1989 року народження, не судима, непрацююча, мешканка міста Нововолинська. Телефон вилучили міліціонери та передали законному власнику. За фактом здійснюється кримінальне провадження за ознаками статті 190 ККУ. Зловмисниці загрожує позбавлення волі до трьох років.

Незважаючи, на постійні попередження та інформування зі сторони міліції, громадяни продовжують попадатися на незаконні дії шахраїв. Міліція ще раз попереджає про те, щоб мешканці міста були більш обачнішими, а в разі виявлення подібних фактів звертались до правоохоронних органів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер