<

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 39-річного нововолинця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:24 | 12.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

11 квітня о 23:52 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку, розташованого у мікрорайоні Шахтарському, що у місті Нововолинську.

Телефонували небайдужі сусіди, які відчувши різкий запах диму терміново викликали рятувальників, а також повідомили, що у помешканні перебуває 39-річний чоловік, – повідомляють у прес-службі управління ДСНС у Волинській області.

За вказаною адресою виїхали два відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. По прибуттю до місця події вогнеборці побачили, що на балконі знаходився чоловік, який потребував допомоги. Друге відділення рятувальників, одягнувши апарати для захисту органів дихання, вирушили у задимлену квартиру для локалізації і ліквідації пожежі. А начальник караулу Андрій Момот та старший пожежний Віктор Корнійчук піднялися по висувній трьохколінній драбині на балкон третього поверху і провели евакуацію власника квартири. Після чого передали врятованого чоловіка бригаді швидкої медичної допомоги.

39-річний чоловік госпіталізований до Нововолинської міської лікарні з діагнозом отруєння продуктами горіння.

Локалізація пожежі відбулася о 00:23,  ліквідація о 00:37. Вогонь устиг знищити лише диван і речі домашнього вжитку та пошкодити кухню з вхідними дверми.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника квартири.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця