<

Перші роботи з реконструкції відпочинкової зони озера в Нововолинську планують розпочати восени

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 25.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2721
/ коментарів 5

На початку осені орієнтовно розпочнуться перші роботи із реконструкції відпочинкової зони на міському озері у Нововолинську. Наразі готується візуалізація проекту, яку презентують широкому загалу вже найближчим часом.

У співпраці народного депутата Ігоря Гузя з міським головою Борисом Карпусом, депутатським корпусом, активними жителями Нововолинська – вже напрацьований план облаштування доріжок, місця встановлення лавок, окреслені зони для барбекю, означена територія для спортивної та дитячої інфраструктури, йдеться на сторінці нардепа у фейсбуці.

24-го червня у міській приймальні парламентаря відбулася чергова зустріч-обговорення уже наявних, так би мовити, «ескізів» майбутньої реконструкції. Під час заходу обговорили й такі важливі питання, як облаштування системи відеонагляду навколо, вбиралень, питних фонтанів. Врахують і потреби осіб з інвалідністю.

На першому етапі будуть виконані підготовчі роботи – вирівнювання землі, проведення комунікацій, а також облаштування парковки.Початок робіт прогнозується після завершення сезону – середина вересня.

Перші 300 000 гривень на ці роботи залучив нардеп із державного бюджету. Він працюватиме над подальшим залученням коштів з бюджетів різних рівнів у співпраці з міською та обласною радами.




коментарів: 5
  1. Та в тому болоті ноги страшно ополоснути, щоб якоїсь зарази не зачепити. Цікаво ? Хтось з тих присутніх в тому озері купався, я вже мовчу про переплисти.

  2. А рятувальники на озері так і залишаться без стаціонарного телефону і модернізації?? Раз розрахунок ведеться на збільшення відвідуваності, то хотілося би відчувати, що і рівень безпеки зростає. Бо багато людей купаються на пляжі, а рятувальники десь там далеко біля кіоску свого, без форми, навіть.

  3. Рятувальникам їхню лодку металеву перекрасять з червоного в жовто-блакитний і хватить)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця