<

Перше робоче місце Сапожнікова: розповіли, чому мер називає себе будівельником

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:39 | 25.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ коментарі 2

Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков неодноразово наголошував у своїх публічних виступах, що він – будівельник і розуміється на усіх тонкощах цієї справи. Проте, з огляду на те, як ведуться ремонтні роботи у Нововолинську: вкладається асфальт в калюжі, «закопуються» гроші у стадіон, у перший день відкриття якого провалюється бруківка, можна зробити висновок, що не дуже то вже пан мер і розуміється у будівництві.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Та ще й до всього ж усі тендери на проведення ремонтних робіт в місті виграє підприємство «МП Сантехмонтаж» Анатолія Коптюка
– ще одного відомого на увесь Нововолинськ бракороба та «пожирача» бюджетних коштів.

Навчився Віктор Сапожніков «уміло» працювати у комунальній сфері на своєму першому робочому місці – ремонтно-будівельному управлінні «Укрзахідвугілля», що у Нововолинську між 1-ою та 2-ою шахтами, куди прийшов працювати майстром після
навчання в університеті.

«Ремонтно-будівельне управління у 1982 році дало старт кар’єрі нашого міського голови. Він працював майстром, потім головним інженером. А у 86-му пішов працювати начальником планової комісії Нововолинського міськвиконкому. Звідти почав похід у місцеву владу Нововолинська, як затятий комуняка.

РБУ – це було комунальне управління, яке займалося ремонтами доріг, тротуарів, будинків, фасадів, внутрішніми ремонтами», – розповів громадський діяч, «рухівець»
Анатолій Бідзюра.

Після всього лиш чотирьох років роботи в РБУ та кількох каденцій міського голови, Віктор Сапожніков гордо називає себе «будівельником».

Зараз же на території РБУ – руїни. Підприємство не працює більше 20 років і його територія стала ідеальним прихистком для наркоманів, пияків та неформальних тусовок.

За іронією долі, ремонтно-будівельне управління перестало працювати саме після того, як Сапожніков звільнився з посади головного інженера. Припускаємо, пише портал, що працював
нинішній мер там «на славу», як в принципі і керує міською радою: десятки закритих підприємств, більше прогалин у роботі, аніж позитивних зрушень у розвитку міста.




коментарів: 2
  1. Не треба перебільшувати, які наркомани, тусовки???? Там зараз добрий десяток малих і не дуже підприємств, вся територія розхапана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок