<

Перша спроба відректися від рідні не вдалася: Сторонський подав апеляцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 18.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3533
/ коментарів 6

20-го жовтня у Волинському апеляційному суді буде слухатись апеляційна, яку подав ексзаступник ексмера Нововолинська Андрій Сторонський.

Нагадаємо, що Нововолинський суд визнав Сторонського винним за те, що він взяв на роботу начальником управління освіти свою двоюрідну сестру Ольгу Лакиш та преміював її.

Було встановлено, що ексзаступник голови Нововолинської міської ради Андрій Сторонський у червні, липні та жовтні 2020-го року преміював на 30 тисяч 138 гривень свою двоюрідну сестру, яка тоді займала посаду начальниці управління освіти Нововолинської міськради.

Дослідивши матеріали справи суддя Орися Ференс-Піжук визнала Сторонського винним та призначила йому покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів, що становить 3400 гривень.

Для того, щоб уникнути покарання, Сторонський відрікався від родички. Проте суду було доведено, що Лакиш все ж є його сестрою. Ймовірно, відрікатиметься від сестри ексзаступник і на апеляційному слуханні та заперечуватиме докази.

Апеляційне засідання відбудеться 20 жовтня о 14:20.




коментарів: 6
  1. Сьогодні відмовився від сестри, завтра продасть батьківщину. Щири патріЙот. Доречі, займає високу державну посаду. Чи не варто задуматися?

    • З судимістю важко президентом буде стати, тому хоче повністю відмазатись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер