<

Перша операція уже в суботу. Важко хвора мешканка Нововолинська потребує підтримки небайдужих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 20.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Для жительки Нововолинська Протопоп Світлани Анатоліївни час пішов на дні. Потрібно терміново зібрати 31 тисячу гривень. Частину коштів зібрали силами небайдужих і першу операцію назначили на суботу.

“Друзі, хочеться поділитись останніми новинами Світлани. Наскільки вона не має власної сторінка пишу з її слів:

“Я знаю як зараз важко живеться людям і як тяжко заробляються гроші. Я не могла подумати, що відгукнеться така кількість людей. особливо після того як почали опускатись руки. Я бігала по різних фондах допомоги, до міської влади але в результаті 0.

А звичайні люди не залишились байдужими. Коли почали реагувати на новину на карту почали надходити гроші,спочатку не зрозуміла навіть що відбувається.

Дякую всім небайдужим хто пожертвував, тим хто поділився інформацією, хто просто подумав “Боже , допоможи цій жінці”.. з сльозами на очах кажу дякую, ви дали мені надію.

Нехай Господь благословить Ваші сім”ї посилає мир і спокій Вашій родині і щоб ніхто і ніколи тяжко не хворів. Буду вдячна Вам все своє життя.

В цю суботу відбудеться перша операція, лікарі вирішили не втрачати час і починати перший етап, з більш критичного ока, на нього повинно вистачити коштів, що буде далі незнаю, лишається надіятись на Бога і на Вашу підтримку…”, – розповідає подруга Mariia Kondratiuk

за детальною інформацією її номер телефону
+380980705431

Номер карти Приват Банку
5168 7554 2785 1460
Протопоп Світлана Анатоліївна




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця