<

Перша книжкова толока відбулась у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 9.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

8-го вересня у Нововолинську прошла книжкова толока «Нововолинськ читає». Відбулись творчі зустрічі, читання, автограф-сесії, майстер-класи та ярмарок-продаж книжок.

У толоці взяли участь письменники, видавці, громадські діячі та народні майстри з Києва, Львова, Івано-Франківська, Рівного, Луцька, Володимира-Волинського та з інших міст України.

Відвідувачі виставки мали змогу почути авторське читаня віршів, поспілкуватися з авторами та придбати цікаві книги різноманітних жанрів.

На бульварі Шевченка пройшла виставка картин, були представлені гончарські та хендмейд вироби від найкращих майстів України. У сквері біля ЗОШ №4 відбулись дитячі майстер-класи: ліплення з глини, бісероплетіння, розпис імбирного печива. Для найменших учасників заходу проводились розваги та конкурси.

Мешканці Нововолинська вподобали новий захід, хоч великої людності не спостерігалося. Хтось у недільний день випадково потрапив на толоку. Деякі нововолинці відгукувалися, що потрібно краще анонсувати подібні події.

Інтернет-видання «БУГ» відкрите для всіх, в тому числі для Нововолинської міської ради, яка разом із централізованою бібліотечною системою Нововолинська організували толоку, та готове виступати інформаційним спонсором подібних заходів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер