<

Перевізник самовільно скасував ранковий рейс Нововолинськ-Іваничі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 2.05.2016 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
20
/ коментарі 2

Перевізник самовільно скасував ранковий рейс Нововолинськ-Іваничі, а пасажирам про це повідомили на 10 хвилин пізніше часу відправлення. Як з’ясувалося, такі випадки непоодинокі, причому не лише з цим перевізником.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили пасажири рейсу.

Автостанція у місті Нововолинськ, близько 15 людей чекають відправлення ранкового рейсу Нововолинськ-Іваничі о 8.45. На годиннику 8:50, автобус так і не прибув. На запитання «Чи все ж поїдемо?», – працівники автостанції розмито відповідають у стилі «може так, а може й ні». Пояснюють, що випадок «плаваючого графіку» із цим рейсом трапляється уже не вперше. Втім, незважаючи на таку невизначеність, квитки продають.

Диспетчер автостанції чіткої відповіді на поставлені запитання щодо відправлення автобуса теж не повідомив, а через 10 хвилин монотонно оголошує у гучномовець, що його не буде. Пред’являючи посвідчення журналіста, просимо надати інформацію про перевізника.

Рейс Нововолинськ-Іваничі, зареєстрований на підприємця Юрія Подлевського, набираємо на мобільний і цікавимося, чи добре йому відпочивається ранкової пори, оскільки натовп людей, який уже зібрався в очікуванні автобуса почуває, себе не так комфортно. Пан Юрій невдоволено відповів, що сьогодні свято, й тому він вирішив самовільно скасувати рейс Нововолинськ-Іваничі.

Запитуємо у диспетчера, чи повідомляв перевізник заздалегідь про такий форс мажор? Жінка відповіла, що жодних повідомлень про зміну графіку не надходило, і додала, що такі випадки трапляються і не лише з Юрієм Подлевським. Пасажири, які зібралися на автостанції розповідають, що проблеми із рейсом Нововолинськ-Іваничі трапляються уже не вперше. Вочевидь, пан Юрій просто забув, що він працює у сфері обслуговування громадян, а не вантажоперевезень.

У розмові із журналістами Юрій Подлевський поводився дуже самовпевнено. На запитання чи розуміє він, що означає графік перевезення, сказав, що як власник має право самостійно вирішувати, коли випускати автобуси в рейс: «У мене є всі документи, робіть що хочете і більше не дзвоніть сюди, ясно?», – ось і весь діалог із паном Юрієм.

Нам вдалося з’ясувати, що ліцензія перевізника зареєстрована у Луцьку у підприємстві «Вопас». На жаль, сьогодні там теж святковий день, а тому додаткової інформації ми не отримали.

Втім, пан Юрій Подлевський може бути впевнений, що ми обов’язково з’ясуємо усі деталі з тим, щоб надалі перевізник, який заробляє гроші завдяки пасажирам, до яких ставиться з такою відвертою неповагою, став більш дисциплінованим.




коментарів: 2
  1. Шановна пані журналіст! Перевізник Подлевський Ю.І. маршрут Новов-Іваничі 8.45 не виконую. Я маю дозвіл на перевезення № 3760 за маршрутом №266 Кречів- Іваничі ч/з Нововолинськ з відпр. З с. Кречів о 8.00, відправл. Нововол. АС 8.45, автостанція в Нововолинську є проміжна. Згідно постанови від 26.09.2007 р. № 1184м. Київ. п. 133. Продаж квитків на проміжних автостанціях здійснюються з моменту надходження інформації про наявність вільних місць.Інформацію надає водій. Інформації такої небуло так як я попередив автостанцію що автобуси в суботу повернулися тех несправними та потребували заміни ресор та зварювальних робіт . На свята я майстрів знайти не зміг. Резервна машина стоїть на покрасці розібрана. На сьогоднішній день автобуси відремонтовані та працюють у звичному режимі. На рахунок переповненого автобуса до Іванич повідомляю не моя вина, що такий великий розрив між маршрутами (1.5 год.)Я обслуговую жителів сіл Кречів, Мовники, які звернулися до Томашевської Л.М., яка була головою Іванич. РДА вона посприяла у відкритті маршруту Кречів — Іваничі так як людям з сіл було проблемно доїхати до Іванич з 26.03.2014 р. Я цей маршрут обслуговую. Причина переповненого автобусу це те що вже 2 роки не курсує приміський маршрут Нововол. -Іваничі 8 оборотніх рейсів. На рахунок шансонів у автобусі: коли почалася війна на сході я своїм водіям суворо заборонив це робити. Шанова пані журналістка на рахунок ліцензії — ви її не давали і забирати її не будете. Мені безпека моїх пасажирів важливіше ніж ваші амбіції . Я не маю права калічити людей випускати на лінію технічно несправні автобуси. З повагою до своїх пасажирів Подлевський Ю.І. Слава Україні!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер