<

Переохолодження та порізані кригою руки: розповіли про стан рятувальників, які спасали дітей на кар’єрах в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:31 | 3.01.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
7402
/ коментарів 5

Колеги відвідали рятувальників, які були госпіталізовані до Нововолинської лікарні після операції з порятунку дітей на льоду.

Надзвичайна подія трапилася сьогодні пообіді на кар’єрі, вкритому хисткою кригою, на межі міста Нововолинська й села Низкиничі. Про це йдеться на сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Троє хлопчиків віком близько 10-12 років вийшли на лід і провалилися на відстані приблизно 20 метрів від берега. Ризикуючи власним життям, бійці ДСНС визволили з крижаної пастки двох дітей, третього хлопчика дістали з води уже без ознак життя.

У ці хвилини за життя дітей боряться медики. Лікарі поки не готові давати будь-які прогнози. Стан рятувальників Ігора Сарая та Юрія Бричука стабілізувався.

Ігор Сарай був госпіталізований із загальним переохолодженням, а Юрій Бричук, окрім переохолодження, травмував уламками криги руки й вибив передні зуби. Нині життя співробітників ДСНС поза небезпекою.




коментарів: 5
  1. Дякую працівникам ДСНС. Ви проявили великий героїзм і відданість. Бажаю швидкого одужання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер