<

Переміщували та збували наркосировину з Польщі в Україну: судитимуть наркобанду з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 5.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Завершили досудове слідство у кримінальному провадженні щодо злочинної діяльності організованої групи з Нововолинська, котра займалась переміщенням наркотичної сировини через держкордон України та її збутом на території Волинської області.  Обвинувальний акт разом із матеріалами кримінального провадження скеровано до суду. 

Про це інформує поліція Волинської області.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року поліцейські затримали сімох учасників злочинної групи та оголосили їм підозри в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, вчинений у складі організованої групи) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, організатору групи та жінці-кур’єру правоохоронці оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) та ч. 3 ст. 311 (незаконне перевезення прекурсорів у великих розмірах з метою збуту) Кримінального кодексу України, а зловмиснику, котрий під час затримання чинив опір поліцейським, – у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Усім підозрюваним суд обрав підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці задокументували понад 20 епізодів злочинної діяльності зловмисників. Під час затримання правопорушників та проведення санкціонованих обшуків у них вилучили, зокрема, майже 200 пігулок із вмістом наркотичних речовин і прекурсорів, а також інші речові докази злочинної діяльності. 

Нині досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Матеріали справи з обвинувальним актом скеровано до суду.

Читайте також

Нововолинську банду наркоторговців взяли під варту




коментарів: 7
  1. Цю рожеву дівчинку з мамою перевозив через Угринів, попросились біля бєдронкі, з двома пачками порошку і продуктами незадовго до їхнього затримання.

  2. Бачив сьогодні наклеєну рекламу наркоти на стовпі біля ліцею, папірець принтерний друк з натяком на дизайн… Барижки вже на новий рівень вийшли. Не нарікаю, але все-таки – коли ж поліція на нього вийде?

  3. Діло сфабриковане від а до я
    .. Між іншим хлопчина якого затримали.. вже помер. На сізо. Працівники поліції кришують цей бізнес… А з цих хлопців роблять крайніх… Тому читайте і не вигадуйте. Брехні

  4. І не пишіть у них… А у працівника поліції з вулиці чехова.. Отож не брешіть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер