<

Передноворічне звітне тренування танцювальної студії А-dence у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 26.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Наймолодші учні танцювальної студії А-dence у Нововолинську показали вміння набуті за рік тренувань. На успіхи дітей прийшли подивитись батьки, родичі та друзі. 

Нововолинська студія танців А-dence працює близько трьох років і набирає дітей віком трьох з половиною років до чотирнадцяти. Бальні танці в даний час користуються величезною популярністю в усьому світі, особливо у формі «спортивних бальних танців». Цьому напрямку танців і навчають у танцювальній студії А-dence у Нововолинську. Юні танцюристи беруть участь у турнірах, змаганням, чемпіонатах всеукраїнського рівня, серед учнів є переможці України в Ювеналах.

Танці для дітей – це чудова можливість зайняти дитину цікавою і корисною справою, це може стати першим хобі в житті малечі. Вчені й лікарі зійшлися на думці, що танці – це саме та форма фізичних вправ, які потрібні дітям для правильного фізичного розвитку. Такий висновок ставиться до дітей раннього віку від трьох років, адже саме в цьому віці дітям ще не рекомендується займатися фізичними вправами, призначеними для росту м’язів, за рахунок зростання і розвитку тіла, а танці як раз те, що потрібно дитині для підтримки гарної форми, отримання заряду бадьорості і здоров’я. Пам’ятайте: ніколи не пізно почати танцювати. До танців практично немає протипоказань – потрібно просто підібрати той танець, який підійде саме вам чи вашим дітям.

ддпеп01
ддпеп03
ддпеп04
ддпеп05




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер