<

Директор шахти “Бужанська” прокоментував ситуацію, що склалася на ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 29.03.2016 / Нововолинськ, Онлайн / , /
Перегляди
88
/ коментарів 19

29-го березня в студії інтернет-видання “БУГ” до нововолинців звернувся Павло Танчев, директор шахти “Бужанська”.

Павло Танчев роз’яснює звинувачення генерального директора ДП “Волиньвугілля” Валентина Кисельова, які прозвучали в його адресу на прес-конференції.




коментарів: 19
  1. Золоті слова,але нічого нового ,все як і передбачалося, а танчеву в першу чергу треба було Гнати з шахти Бодю і його команду,бо завдяки їм прий шов кисельов і тепер качає свої права ,а паша сьогоднішнім інтерв’ю підписав собі вирок його чекає доля головка в кращому випадку.Всі ці події- це продуманий сценарій і зупинити його буде важко.

  2. Дуже шкода,що вчителя які приїжджають з Міністерства відсторонюють мудрих і досвідчених директорів. Змінили всіх керівників шахт. Що чекає наше шахтарське місто? З першоі шахти вивозять обладнання,9 -як нещодавно перша,виводиться із складу ДП… Бужанську напевно на реструктуризацію. Напевно вже пізно,але шахтарі всіх шахт-об’єднайтеся! Вас же за допомогою продажних профспілок по одному задавлюють. Схаменіться поки ще є шанс!!!!! Поважаю керівника шахти Бужанська за його виважену позицію,за те що не боіться сказати правду.

  3. На біса Бужанській потрібно в себе на шиї тримати усю дармоїдську контору Волиньвугілля?

  4. Шановний Павло Михайлович, подібні нахабні та протиправні дії у вашу адресу зі сторони керівників МІНВуглепрому Крука, Венгріна та їхньої маріонетки Кисельова на вашу адресу були передбачувані, адже приватизація шахти Бужанської це їхній задум.
    На перепоні здійснення злодійських планів міністерства стояв лише Павло Танчев та його трудовий колектив. Адже на шахту Бужанська планують завозити вироблене та зношене гірниче обладнання під виглядом нового свіжопомальованого, не здійснитися такому корупційному діянню заважає лише директор Танчев та механік Шарко..Отже тиск на цих двох людей буде просто шалений, прибравши їх поллються в кишені корупціонерів МІНВуглепрому та ДП Волиньвугілля сотні мільйонів .
    Ваш вихід на пресс-конференцію та прояснення ситуації вустами директора шахти є дуже мужнім та важливим кроком.
    Наполегливо рекомендую вам звернутися в НАБУ та СБУ з офіційною заявою та викласти усі факти ,тому як цих злодіїв треба зупинити.
    Бажаю вам успіху в вашій боротьбі ..не втрачайте пильності ,
    А жителі Нововолинська вас підтримають
    Борітеся-поборете!

    • Танчев рятує свою сраку, а не прояснює ситуацію! Пильність давно вже люди втратили, навіть осліпли! ЛЮДИ, ПРОЗРІЙТЕ!!! Яка боротьба? Проти себе?

  5. Шановні!!! Скільки це буде тривати??? Невже всім наплювати на те, що вугільна галузь, яка так довго будувалась – рушиться? Невже усім наплювати на шахтарів??? Якщо ми нічого не зробимо, то за нас усе зроблять Кисельов і йому подібні!!!

    • Чи ти рахуєш що директор шахти має носити електронний годинник з зеленою підсвіткою, які мабуть половина шахтарів в шахті мають?

    • Шановний пане-хаме архітектор,а ви як архітектор,”наклепайте”проектів,продайте їх і купите собі кращий годинник.Бачу під лісом та не бачу під носом.(народна мудрість)

  6. Молодець! Коротко і ясно!!! Не здавайтеся, адже за Вами такий колектив!

  7. Про результати роботи керівництва скажем просто:премії на “Бужанці”нема третій рік-проте у генерального директора вона стабільно є…

  8. Я не розумію,як можна продати всіх і вся за якусь конкретну суму чи інші матеріальні цінності,а потім розповідати людям казки і показувати себе перед людьми “добрим самарянином”.Свиня сама мішок дере і сама ж кричить.Немає нічого таємного,що б не стало відомим.А новий в.о.генерала,-“засланець”,якщо сам не визнає істиних причин свого заслання на волинську землю,може перетворитися на зас…ця,разом з місцевими “колекціонерами”30-ти срібняків!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа